Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder over 100 oppskrifter på italiensk mat laget av italienere, både forretter, hovedretter, grønnsaker, desserter og snacks. Har register.
Omtale fra forlaget
Skrevet av to av Londons mest kjente kokker, de gode vennene Antonio Carluccio og Gennaro Contaldo, er denne boken blitt en internasjonal bestselger. Med sine mer enn 100 fristende oppskrifter går den bakenfor klisjeene og viser oss ekte italiensk mat. "To grådige italienere" skildrer et fascinerende møte mellom klassiske retter og ingredienser på den ene siden og moderne endringer og impulser på den andre. Fra tid til annen gir forfatterne oss et glimt av sin innsikt i Italia før og nå. Vi får oppleve deres humor, kunnskaper, nysgjerrighet og, ikke minst, lidenskapen de deler for god, lettlaget mat.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788203390234
EAN 9788203390234
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 208
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket