Theodorus

mysteriet i Mølmannsdalen

av (forfatter).

Norske bøker 2009 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

14 år gamle Hanna har lenge vært fascinert av historien om den sørgende jomfruen som går igjen på gården i Mølmannsdalen. På en fisketur sammen med sin hjertesyke lillebror, mottar hun en skremmende tekstmelding som tyder på at noen holder øye med dem. Frykten forsterkes da en mørk skikkelse stormer til skogs i det de ankommer Kroktrøbua. Hanna får mange tråder å nøste opp i. For å finne svar må hun søke i sin egen fortid, og aner til slutt en skremmende sammenheng mellom en bilulykke og det gamle sagnet på Mølmannsdalsgården.

Omtale fra forlaget

14 år gamle Hanna har lenge vært fascinert av historien om den sørgende jomfruen som går igjen på gården i Mølmannsdalen. På en fisketur sammen med sin hjertesyke lillebror, mottar hun en skremmende tekstmelding som tyder på at noen holder øye med dem. Frykten forsterkes da en mørk skikkelse stormer til skogs i det de ankommer Kroktrøbua. Hanna blir kjent med Sigvart, en mystisk gammel mann som maler bilder fra det gamle sagnet på Mølmannsdalsgården. En dag plasserer han et oppsiktsvekkende kunstverk på trappa hennes, før han forsvinner sporløst. Samtidig som alt overskygges av at lillebroren snart skal gjennom en svært alvorlig hjerteoperasjon, får Hanna mange tråder å nøste opp i. For å finne svar må hun søke i sin egen fortid, og aner til slutt en skremmende sammenheng mellom en bilulykke og det gamle sagnet på Mølmannsdalsgården... Jan Ødegård jobber som lærer ved Sundveien skole på Røros. Han debuterer med romanen Theodorus - mysteriet i Mølmannsdalen som spinner rundt en velkjent spøkelseshistorie fra Røros.

Bokdetaljer

Forlag Norske bøker

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788281121423

EAN 9788281121423

Genre Spenning

Språk Bokmål

Sider 213

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket