The Winter War

av (forfatter).

House of Anansi Press 2016 Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (2 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag House of Anansi Press

Utgivelsesår 2016

Format Paperback

ISBN13 9781487000448

Språk Engelsk

Sider 304

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Det kommer mye bra litteratur fra Finland om dagen. Fra før er jeg veldig begeistret for Kjell Westö og Juha Itkonen og Philip Teir har etter denne boka også kommet å lista over forfattere jeg gjerne vil lese mer av. Hvorfor denne boka ikke har blitt oversatt til norsk er virkelig et mysterium for meg.

The Winter War handler om Max som er professor i sosiologi og Katriina som har en lederstilling i helsevesenet. Men boka handler også om deres to døtre, Eva som er 29, men ikke klarer å bestemme seg for hva hun skal gjøre med livet sitt og som nå har begynt å studere kunst i London og Helen som er gift og har to barn. Perspektivet i boka bytter mellom disse fire personene, noe jeg likte veldig godt. Teir skriver like godt om forskningsmiljøer, kunstnerliv og familieliv. Boka har et satirisk blikk på moderne samfunnsforhold og spesielt det en vel kan kalle øvre middelklasse.

Spesielt morsom synes jeg noen av beskrivelsene om Helen of familien var

When they ate out, it was important to choose the right place. They wanted to eat well, so that while they were eating they could conclude that the food really was excellent and that they'd made a good choice for a reasonable price. And they were already planning what they what they would say when they got home, how they'd tell their friends: 'Oh yes, we found this amazing restaurant, and it wasn't expensive at all. Such a pleasant atmosphere, and the waiters were so nice'. (s. 132)

Til tider veldig morsom, men samtidig med et skarpt blikk på, og mange verdifulle kommentarer om, vår tid. Dette er ei bok jeg anbefaler på det varmeste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Forsider jeg elsker


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Romaner med en årstid i tittelen


Godt sagt! (0) Varsle Svar