The Lost Symbol

av (forfatter).

Transworld Publisher 2009 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 4.43 (47 terningkast.)

136 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.co.uk

Bokdetaljer

Forlag Transworld Publisher

Utgivelsesår 2009

Format Hardcover

Språk Engelsk

Sider 448

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

8 15 15 7 2 0

Bokomtaler

Den tredje boka om Robert Langdon er veldig spennende og slukte hele min oppmerksomhet og tilværelse. Jeg elsket både DaVinci-koden og Engler og demoner, og denne var intet unntak. Ironisk nok klarte jeg å legge den fra meg på bussen da jeg hadde ett kapittel igjen og i min store fortvilelse kastet jeg meg over venner og bekjente som kanskje kunne låne meg den. Da jeg endelig fikk lest slutten ble jeg dessverre ganske skuffet, og i etterkant lurer jeg på om at det kanskje var meningen at jeg skulle legge den fra meg på bussen i akkurat det øyeblikket? Avslutningen på Robert Langdon trilogien ble litt daff og farger dermed terningkastet jeg gir boka: 4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den tredje boken om Robert Langdon er tradisjonen tro spekket med symbolikk og mystikk, puslespill og gåter. Dan Brown fletter inn mengder av kuriøse fakta, som i følge ham selv er helt reelle. Så langt, alt vel. Problemet er at selve fortellingen ser ut til å ha kommet i annen rekke, og mangler troverdighet. Den er til tider langtekkelig og uten fremdrift - jeg tror forfatteren med fordel kunne kuttet et par hundre sider. Videre er flere av detaljene irriterende upresise, spesielt terminologien som er brukt i forbindelse med datamaskiner og Internett. Men det er likevel hovedpersonens endimensjonalitet som er mest forstyrrende - Robert Langdon virker fullstendig blottet for et normalt følelsesliv, og er en minst like flat karakter som selveste James Bond.

Historien hadde nok fungert bra som Hollywoodfilm, men i bokform holder det ikke hele veien hjem. Interessante og kuriøse fakta trekker imidlertid opp helhetsinntrykket. Terningkast fire.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

rett og slett en oversikt over hva jeg har lest i dette året.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fortsettelse lese bøker


Godt sagt! (0) Varsle Svar

silo,


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Engler og demoner" av Dan Brown
  • "Harry Potter og dødstalismanene" av J.K. Rowling
  • "Ringens brorskap - første del av Ringenes herre" av J.R.R. Tolkien
Alle bokanbefalinger for dette verket