The longest ride

av (forfatter).

2015 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.68 (25 terningkast.)

62 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2015

Format Heftet

ISBN13 9780751554496

EAN 9780751554496

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 14 8 1 0 0

Bokomtaler

Veldig klisjé, men likevel en av de beste og fineste bøkene til Sparks. Den kan for min del ikke helt måle seg med f.eks The Last Song, men jeg liker at det e mange fellestrekk i bøkene hans selvom det e vidt forskjellige historier.
Best likte jeg historien om Luke og Sophia, mens delen om Ira og Ruth ble litt vel lang, kjedelig og strevsom å komme seg gjennom. Boka var likevel elskverdig og jeg likte filmen minst like godt. En fin ungdomsbok eller som en lettlest, slappe-av-bok. Best på originalspråket!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En original innfallsvinkel, fiktiv, mysteriøs, velskrevet, det er så. Møte med fortiden. Flettet inn i nåtiden.To kjærlighetshistorier, hvor bare den ene "holder vann" . Opplegget lovet så bra. Men.
For meg manglet den en nerve, et mål. Hvor vil man hen. Underholdning , kanskje for mange. Ikke for meg, i den grad. Men et terningkast som dette, fortjener den likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må innrømme det: bøkene til Nicholas Sparks har sjarm. Romantikken og kjærligheten oser fra hver side. Vaskeekte feelgood romaner hvor man vet hva som kommer til å skje, men allikevel bare må lese. For de er så forføriske, så fengende, at man sluker bøkene og sukker av hengivenhet. Denne boken er intet unntak. En historie jeg ikke ante noe om på forhånd, men som jeg slukte i løpet av få dager. Den når ikke helt opp til Toner fra et piano eller Minnenes melodi, men er søren meg ikke langt unna. For full anmeldelse, se edgeofaword: Den lengste reisen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

En av fars leveregler var å gifte seg med en kvinne som var flinkere enn ham selv. "Det gjorde jeg." kunne han si til meg, "og det bør også du gjøre. Ja, for hvorfor skal mannen påta seg all tenkingen?"

Godt sagt! (6) Varsle Svar

" Men krigen forandret ham. Eller rettere sagt, holocaust forandret ham. Ikke intellignsen - far kunne gjøre unna kryssordet i NEW YORK TIMES på mindre enn ti minutter - men hans tiltro til folk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Jeg kysset deg god natt," sier jeg.
"Nei, sier Ruth til meg, og stemmen synker og blir lav og forførerisk. " Jo visst kysset du meg, men det var ikke bare et godnattkyss. Selv da kunne jeg føle løftet i det, løftet om at du ville kysse meg akkurat slik, for bestandig."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

" Far døde til slutt måneden før han rundet 101 år, fortsatt med førerkortet i lommeboken og et utfylt kryssord på nattbordet ved siden av sengen. "

Godt sagt! (3) Varsle Svar

" Han trodde at hvis mennesker fikk et valg , ville de fleste gjøre det riktige, selv når det var vanskelig. han trodde også at det gode nesten alltid vant over det onde. Likevel var han ikke naiv. "Stol på folk," kunne han si til meg, "helt til de gir deg grunn til ikke å gjøre det. Og da skal du aldri vende ryggen til." "

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

62 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker jeg har hørt i April


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Det høyeste ønsket" av Nicholas Sparks
  • "Familiene på Cavendon Hall" av Barbara Taylor Bradford
  • "To og to" av Nicholas Sparks
  • "Honningbienes vokter" av Fiona Valpy
  • "Et liv som Scarlett" av Ciara Geraghty
  • "Kvinnene på slottet" av Jessica Shattuck
  • "Sjakkdronningen fra Katwe" av Tim Crothers
  • "En uimotståelig fristelse" av Julia Quinn
  • "Ting å finne på når det regner" av Marissa Stapley
  • "Se meg" av Nicholas Sparks
  • "Skjebnedansen" av Lucy Foley
  • "Et valg for livet" av Nicholas Sparks
Alle bokanbefalinger for dette verket