Styreguiden

praktisk styrehåndbok på 340 sider

maler og skjemaer for styremøter og generalforsamling

alle dokumentmaler på CD

av (forfatter), Erik Bjørløw Dye (forfatter), Stian Simonsen (forfatter), Allan Auke (medforfatter), Geir Simonsen (medforfatter), Anne-Grete Skofterød (medforfatter) og Cathrine Edvardsdal (medforfatter).

Hegnar media 2012 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er ment for de som har eller ønsker styreverv, og har hovedvekt på dokumentsamling, offentlige skjemaer, rapporter, tekstforklaringer, råd og veiledning. Forfatterne tar også for seg etablering av nye selskap. Med dokumentmaler på CD.

Omtale fra forlaget

Styreguiden nå i en oppdatert 3. utgave og i et totalt opplag på 10.000 eksemplarer. Alt du trenger i styrearbeidet. Styreguiden er spesielt rettet mot personer som sitter i styrer i dag, og som gjerne vil tilegne seg kunnskap og kompetanse om hvordan de kan øke profesjonaliteten i styret og få bedre og mer effektive styremøter. Boken passer også for personer som ikke har styreverv, men som ønsker å lære om styrets formelle og praktiske sider og oppgaver. Boken tar også for seg etablering av selskaper og de utfordringer man her vil møte. Boken skal være mest mulig brukervennlig, og det skal være lett å finne frem til forslag til dokumenter og maler for generalforsamlingen, styret og administrasjonen. Boken kommer derfor ut både i papirutgave og med dokumentmaler på CD som vil lette det daglige styrearbeidet vesentlig. Intensjonen er at denne boken skal øke kvaliteten og effektiviteten i styrearbeidet, og motivere til bedre samarbeid mellom daglig ledelse og styret slik at disse i fellesskap lykkes med sine og selskapets oppgaver og utfordringer.

Bokdetaljer

Forlag Hegnar media

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788271462758

EAN 9788271462758

Språk Bokmål

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket