Spurviser

komplette værker etc.

underfundige spørsmål for grublere

av (forfatter) og Mai Lindberg (illustratør).

Orion 2006 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en samlet utgave av komikerens gamle og nye spurviser, det vil si små underfundige og tankvekkende spørsmål om forskjellige sider av livet. For eksempel: Kan man stole på synske med Alzheimer? Eller: Liker menn kvinner som kler seg i lær fordi det lukter ny bil?

Omtale fra forlaget

Komikeren Freddy Kjensmo har i mange år vært en SPURVIS. Dette har resultert i at han ved to anledninger tidligere har gitt ut bøker med SPURVISER. Dette er hans samlede verker og litt til. Her finner du alle gamle pluss en haug nye av disse underfundige, morsomme og tankevekkende spørsmålene om livets ulike sider. Som for eksempel: * Hvor blir det av det hvite når snøen smelter? * Tar de kaffepause på te-fabrikker? * Sover krokryggede mennesker med bena rett opp i været? * Hvis man bruker kunstig søtningsmiddel i teen, er det da det samme som å gi Karius og Baktus metadon? * Liker vi menn kvinner som kler seg i lær fordi det lukter ny bil? * Når en gås hører en skummel historie får den da menneskehud? FREDDY KJENSMO har vært med siden stand-up'ens pioneertid her i Norge og han har over 1500 show på samvittigheten. Han er også spaltist, og har vært fast leverandør av humor til blant annet Nitimen og Reiseradioen i NRK P1 i en årrekke. I tillegg har Kjensmo skrevet for teater og tv, og han skriver tekster for mange av våre mest kjente komikere. De siste årene har han gjort stor lykke på norske arbeidsplasser med sitt ANTI-motivasjonsforedrag TID FOR TOMGANG. Tidligere har Freddy Kjensmo gitt ut bøkene "Jeg veit da f..." (1994), "Spurviser" (1998), "Levende - vips død!" (2000) og "Enda flere Spurviser" (2002)

Bokdetaljer

Forlag Orion

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788245808056

EAN 9788245808056

Genre Humor

Språk Bokmål

Sider 123

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket