Spillhåndboka

69 morsomme, utfordrende og sterkt vanedannende spill

av (forfatter) og Tor Bitustøyl (forfatter).

Kagge 2006 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder gamle og nye spill fra alle verdenshjørner. Her er strategispill, ordleker, barneleker, selskapsspill, hjernetrim og rollespill. Alle spillene kan lages med enkle hjelpemidler som penn, papir, fyrstikker og lignende.

Omtale fra forlaget

Spillhåndboka inneholder beskrivelse og regler for ca 70 spill og leker. Felles for alle er at du verken trenger terning, brett, brikker eller annet utstyr for å spille. Alle spillene kan lages med enkle hjelpemidler som penn, papir, fyrstikker og lignende. Eller rett og slett bare med hjernen. Boka inneholder gamle og nye spill fra alle verdenshjørner. Her er strategispill, ordleker, barneleker, selskapsspill, hjernetrim og rollespill. Boka er dessuten krydret med anekdoter, tips og lett spillfilosofi. Dette er en morsom og engasjerende spillhåndbok for alle anledninger. Den bør være fast inventar hjemme, på hytta, i bilen, på festen, i båten, i teltet og i sekken. Den passer for spillelystne mennesker i alle aldre; barn, ungdom og voksne. Kjæreste, familie og venner. Begge forfatterne har et lidenskapelig forhold til spill og konkurranser. Roy Strømsnes jobber som radiojournalist i NRK P1. Han er bosatt i Trondheim. Tor Bitustøyl er bosatt i Oslo og jobber som lærer ved Jordal ungdomskole. Under arbeidet med denne boka har de flere ganger måttet klype seg i armen for å konstantere at det å teste ut spill og leker virkelig kan kategoriseres som arbeid.

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788248905967

EAN 9788248905967

Språk Bokmål

Sider 187

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket