Sociedad y cultura en América Latina

av (redaktør) og Elisabeth Fonseca (redaktør).

Fagbokforlaget 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Bokas målgruppe er elever med spansk som fremmedspråk i videregående skole og førsteårs spanskstudenter ved høgskoler og universitet. Tekstene omhandler temaer som har relevans for å forstå latinamerikansk kultur og samfunn, og hensikten med boka er at studentene skal reflektere over de sosiale og kulturelle virkeligheter i Latin-Amerika, og øke sin interkulturelle forståelse. Har ord-og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Boken er rettet mot elever med spansk som fremmedspråk i videregående skole og førsteårs spanskstudenter ved høgskoler og universitet. Målet er at studentene skal reflektere over de sosiale og kulturelle virkeligheter i Latin-Amerika, og øke sin interkulturelle forståelse. Det vil gjøre dem bedre i stand til å forstå og kommunisere med menneskene som bor der. Den interkulturelle komponenten er integrert i seks didaktiske enheter, og er utarbeidet slik at studentene skal reflektere både over målkulturen og sin egen kultur. Slik blir de mer bevisste om ulikhetene mellom forskjellige kulturer og samfunn. Boken er inndelt i seks didaktiske enheter: Migraciones, Lengua, Religión, Política y sociedad, Economía y sociedad, Arte y tiempo de ocio. Tekstene omhandler temaer som har stor relevans for å forstå latinamerikansk kultur og samfunn. Utvalget har også blitt gjort med tanke på kontraster i forhold til skandinavisk kultur og samfunn. Maria C. Alvarez-Solar er førsteamanuensis ved Romansk Institutt ved Universitetet i Bergen. Elisabeth Fonseca er tidligere professor ved universitetet i Costa Rica.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788245003604

EAN 9788245003604

Omtalt sted Sør-Amerika

Språk Spansk

Sider 291

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar