Snakk til meg

roman

av (forfatter).

Cappelen Damm 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.16 (86 terningkast.)

287 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En middelaldrende kvinne reiser til Cuba, noe som forandrer livet hennes. Cubas skjønnhet, fattigdom og varme gjør inntrykk på henne, og hun lærer nye ting om seg selv. Når hun kommer hjem til Norge starter prosessen med å få sitt nye mannlige bekjentskap inn i landet.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788202335014

EAN 9788202335014

Omtalt sted Norge Cuba

Språk Bokmål

Sider 266

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 34 32 8 4 4

Bokomtaler

Det lille hverdagslivet, fokuset på hva andre vil si, andre som hun ikke kjenner, men som allikevel gjøres betydningsfulle, trist og sårt. Så det store skjelvet, tørre å risikere, tørre å ta sjanser. Reise til Cuba, forelske seg.....eller ikke? fanget av omstendigheter. Snøballen ruller og hun får ikke stanset den....eller vil ikke?

Vigdis Hjorth skriver usentimentalt, nakent og ved hjelp av enkle og korte beskrivelser. Hun maler ikke fram store bilder eller bruker svulstige adjektiver. Det trenger hun ikke, for hun mestrer kunsten å la rommet mellom ordene og linjene skape det historien egentlig handler om, det jeg oppfatter at hun vil formidle.

Jeg liker boken og jeg liker Vigdis Hjorth sin måte å formidle historier på!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Fryktelig! Vi leste denne i boksirkelen og ingen likte den, få orket fullføre den. For et kjedelig innhold og for en tungrodd skrivemåte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fullførte den, men kun fordi jeg ikke ville la den gåsa i boka få stoppe meg....grusom...Ikke snakk til meg, burde den hete. Kjedelig dame og kjedelig handling gjeeesp Fantes det lavere terningkast enn 1, ville den fått det

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var noen veldig fine øyeblikk og beskrivelser i denne boken. Syns trist nok at slutten var altfor kjapp og lite mettende, så føltes litt ut som bortkastet tid i etterkant. Første halvdelen var best, gikk nedover etter det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den beste romanen jeg har lest av Vigdis Hjorth.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Smerten man føler ved et tap er målestokken for håpet man har hatt.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hvor lite mitt liv kan synes,hvor smått mitt virke har vært,hvor lite jeg selv har verdsatt det,så er det mitt,har vært min vei og jeg står inne for det og vil ikke at det skal måles med andres mål,heller ikke med dine. Hvis det vi har hatt sammen har vært form,plikt,sedvane,så er det ikke bare du som ikke har vært glad i meg,men jeg er ikke glad i deg heller,så vi har vært fattige sammen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bussene gikk ikke, men strømmen gikk!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En underlig reise. Det underlige glemmer vi ikke, det er fint. Det kan hentes fram, smakes om igjen, uansett hvor smertefullt er det kapital, bagasje, et repertoar.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi behøver ikke gjøre oss mindre enn vi er. Jeg behøver ikke tenke på mitt som lite. Man kan juble over små ting. Nå når jeg er blitt klokere tenker jege at det ikke var begivenheter det skortet på i vår tilværelse, men jubel. Vi bestemmer selv hva som er grenseoverskridelse, hva vi skal regne for seier.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Jeg reiser til Kreta på lørdag og tenkte det var lurt å kjøpe pocketbøker før jeg skulle reise. Lette, enkle bøker er jo fint å lese på stranda.Jammen ble det mer enn det. For et utvalg, noen av bøkene er ulest. Ble noen innbundet også. Heia Fretex og jeg skal bare lese enkle, underholdende bøker. Jeg fikk jammen mange bøker for 287 kr. Flere av disse står på ønskelista mi. Nå har jeg mye å glede meg til;-)


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Takk, ganske bra - en norsk roman i tre deler" av Vigdis Hjorth
 • "Hysj" av Vigdis Hjorth
 • "Å tale og å tie - essay" av Vigdis Hjorth
 • "Tredje person entall - roman" av Vigdis Hjorth
 • "Om bare - roman" av Vigdis Hjorth
 • "17.15 til Tønsberg" av Vigdis Hjorth
 • "Tredve dager i Sandefjord - roman" av Vigdis Hjorth
 • "Konge i snø - roman" av Tove Nilsen
 • "Bryllup og begravelser - roman" av Jens M. Johansson
 • "Hva er det med mor - roman" av Vigdis Hjorth
 • "Fra vinterarkivene - roman" av Merethe Lindstrøm
 • "Drama med Hilde" av Vigdis Hjorth
Alle bokanbefalinger for dette verket