Sleep

av (forfatter).

Avon 2019 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Avon

Utgivelsesår 2019

Format Heftet

ISBN13 9780008221010

Språk Engelsk

Sider 349

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Anna Willis er på vei hjem fra et helgeopphold på hotell der hun og medarbeiderne hennes har vært på teambuilding. Stemningen i bilen er ikke særlig god da det skjer en alvorlig ulykke. Anna klandrer seg selv for det som skjedde og sliter med søvløshet. I tillegg er det noen som legger igjen ekle beskjeder om at hun skal sove for godt.

Hun bestemmer seg til slutt for å si opp jobben, gjøre det slutt med kjæresten og begynne på nytt som medarbeider på et hotell på den isolerte øya Rum utenfor Skottland. Hun har knapt begynt i den nye jobben da det kommer et følge på 7 gjester og en svært kraftig storm treffer øya. I tillegg dukker det opp en ny beskjed. Er det noen som har fulgt etter henne ut til Rum?

Denne boka likte jeg veldig godt. Krimdramaer som foregår på et begrenset område kan bli virkelig spennende hvis de er godt skrevet og det syns jeg denne var. Det var ikke opplagt hvem som var gjerningsperson og karakterene var interessante. En god bok å lese i mørke vinterkvelder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket