Skånsomme skilsmisser

med barnet i fokus

av (forfatter).

Høyskoleforlaget 2003 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren tar opp mange av spørsmålene som kommer opp når familien står foran en skilsmisse. Boken tar for seg lovverk i forbindelse med skilsmisse og barnefordeling, og setter søkelys på foreldresamarbeid. Boken er skrevet for de som trenger råd i forbindelse med skilsmisse og barnefordeling, og for faggrupper som førskolelærere og lærere i grunnskolen. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Hvordan skal vi fortelle barna at mor og far skal skilles? Hvordan går det med barn som opplever at foreldrene deres flytter fra hverandre? Hvordan er det å være foreldre etter et samlivsbrudd? Hvor skal barna bo? Hvordan skal vi ordne oss økonomisk?

I Skånsomme skilsmisser gir Kari Moxnes svar på mange av de spørsmål som dukker opp når familien står foran en skilsmisse. Hun har forsket på familieforandringer i 25 år, og med utgangspunkt i dette arbeidet har hun skrevet en veileder for foreldre som har barn i oppvekstalder, og som skal skilles.

Boken tar for seg lovverket i forbindelse med skilsmisse og barnefordeling, og setter også søkelys på foreldresamarbeid: Hva er vanlig, og hvordan gjøre det bedre?

Dette er en bok for folk flest som trenger råd i forbindelse med skilsmisse og barnefordeling - enkel å finne fram i og bruke. Den er også aktuell for faggrupper som førskolelærere og lærere i grunnskolen.

Bokdetaljer

Forlag Høyskoleforlaget

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788276344714

EAN 9788276344714

Språk Bokmål

Sider 166

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker (skjønnlitterære og sakprosa) som Sissel Gran henviser til i sin samlivsbok Det er slutt (2016). Dessuten henviser hun til disse filmene: Skal vi danse?, Fire bryllup og en gravferd, Før midnatt og Tatt av vinden.


Godt sagt! (2) Varsle Svar