Sex-quiz

av (forfatter) og Are Flåøien (gjendikter).

Damm 2005 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder spørsmål som kan hjelpe deg til å styre unna de verste fallgruvene i jakten på en kjæreste, elsker eller livspartner. Du kan teste deg selv steg for steg, og slik avsløre dine fantasier og innerste behov.

Omtale fra forlaget

Hvor går dine seksuelle grenser? Hvordan fungerer du i parforhold? Hvilke fantasier tenner deg - og vet partneren din om dem?
Det har blitt et tøffere klima på de urbane jaktmarkene. Vi forventer mer av partneren vår, både når det gjelder utseende, atferd og seksuelle prestasjoner. Men selv om gutta har blitt flinkere til å snakke om følelser og jentene tar mer initiativ nå enn før, er det fortsatt mange av oss som opplever altfor mange skuffelser i sexlivet.
Få har et avslappet forhold til sin seksualitet - vi lar ikke vår seksuelle personlighet skinne nok igjennom når vi kommuniserer med andre. Vi bekymrer oss så mye om stil og image, penisstørrelse og evnen til å få orgasme at sex lett kan bli en stressfaktor i stedet for en kilde til nytelse.

Denne spørreboken er en hjelp til å styre unna de farligste fallgruvene i jakten på en kjæreste, elsker eller livspartner. Test deg selv, steg for steg, og avslør dine innerste fantasier og dypeste behov. Nøkkelen til din seksuelle tilfredsstillelse er nærmere enn du tror!

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788204106643

EAN 9788204106643

Serie Black lace

Språk Bokmål

Sider 237

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket