Sankt Hans Fest. Fortælling

av (forfatter).

Unknown Binding

Gjennomsnittlig terningkast: 4.69 (13 terningkast.)

42 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Format Unknown Binding

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 5 3 2 0 0

Bokomtaler

hmmmmmmmmmmmmm....en lang hm.....vet ikke helt hva jeg skal si...kan ikke si det er en god bok...samtidig så ble jeg fanget...av ett eller annet...og angrer heller ikke på at jeg las den. terningkast? vel...liker egentlig ikke terningkast...for om jeg mener den ligger til 3 eller 4 så kan din oppfatning være noe helt annet...men absolutt verdt å lese :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Og hvis de stimlede sammen mod ham og vilde stoppe ham i Farten, tog han sin tilflukt i Bibelen; der fandt han altid noget, han kunde kaste i Hovedet paa sine Fiender: Bibelen er en tyk Bog.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I disse tre dager hadde Morten Kruse arbeidet jevnt som sedvanlig; holdt sine andakter og prekener, stelt med sine aviser og anstalter og sendt sine kaniner hit og dit.

Som han satt i kontoret og trommet med fingerene på bordplaten, henfalt han i tanker; og han tenkte på noe, som han hadde lest om de moderne kystforter. Likesom kommandanten kunne sitte trygt i festningen og bare trykke på en elektrisk knapp i bordet, så sprang det en mine ute i sjøen under de fiendtlige skib; således kunne han også sprenge sine fiender i luften, mens han satt trygg og skjult i sitt kontor og trommet på bordet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket