Samfunnsansvar

hva kan tillitsvalgte gjøre?

av (forfatter).

Gyldendal akademisk 2009 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er skrevet med sikte på å gi tillitsvalgte i flernasjonale selskaper bakgrunn og ideer til å arbeide med samfunnsansvar i eget konsern. I boken er det samlet stoff om ulike sider av samfunnsansvar fra norske myndigheter, næringslivet, fagbevegelsen og ulike organisasjoner. I tillegg presenteres noen verktøy i form av rammeavtaler, retningslinjer og direktiver som kan brukes i ulike situasjoner og erfaringer tillitsvalgte har gjort med disse.

Omtale fra forlaget

Samfunnsansvar står stadig oftere på dagsordenen, både i tradisjonelle sammenhenger som selskapers ledelses- og styringsorganer, og i media. Denne boka er skrevet med sikte på å gi tillitsvalgte i flernasjonale selskaper bakgrunn for å arbeide med samfunnsansvar i eget konsern. I de nordiske landene er de ansatte representert i selskapenes styrende organer, og hovedavtalene forutsetter samarbeid mellom ledelsen og arbeidstakernes tillitsvalgte om viktige forhold i selskapet. Det gir tillitsvalgte en plass i utviklinga av selskapets samfunnsansvar nasjonalt og internasjonalt. Forfatteren har samlet stoff om ulike sider ved samfunnsansvar fra norske myndigheter, næringslivet, fagbevegelsen og ulike organisasjoner. I tillegg presenteres noen verktøy som rammeavtaler, retningslinjer og direktiver.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788205381391

EAN 9788205381391

Språk Bokmål

Sider 140

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket