Ruthless.com

av (forfatter), Martin Greenberg (forfatter) og Henning Kolstad (oversetter).

Tiden 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

16 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Handlingen foregår i år 2000. Krypteringsteknologien holder kodene for verdens sikkerhets- og kommunikasjonssystemer topphemmelig. Fortjenestene er enorme, men å eksportere slik teknologi skal man være forsiktig med, da den kan komme i hendene på terrorister og politiske ekstremister. Den amerikanske forretningsmannen Roger Gordian nekter å selge sitt sofistikerte krypteringsprogram til utenlandske selskaper, men oppdager at firmaet er gjenstand for korporativ overtagelse. Gordian blir alene i kampen mot en mektig krets av narkotikahaier og ekstremister. Boken er basert på dataspillet: Tom Clancy's ruthless.com. Dette er den andre boka i Maktspill-serien.

Omtale fra forlaget

Urovekkende teknothriller om hvordan tilgang til kodingsteknologien i verdens sikkerhets- og sambandssystemer kan gi terrorister nye muligheter med enorme konsekvenser for verdensfreden. Vi skriver august 2000, og det nye årtusenet har ført med seg en ny form for terrorisme. Verdens sikkerhets- og sambandssystemer er basert på elektronisk kodet informasjon, og kodingsteknologien utgjør et marked med svimlende fortjenestemuligheter. Men hvis denne spissteknologien eksporteres fritt, kan spioner og terrorister over hele verden skaffe seg elektroniske bakdører til steder hvor de kan gjøre grenseløs skade med et tastetrykk. Og når den amerikanske forretningsmannen Roger Gordian nekter å selge det avanserte kodingsprogrammet sitt til utenlandske firmaer, blir konsernet hans plutselig gjenstand for en brutal overtakelse. Gordian er den eneste som står mellom USAs sikkerhet og et mektig komplott av narkotikakonger og politiske ekstremister som vil sette den frie verdens ledelse ut av spill for godt ... ruthless.com er den andre boka i Maktspill-serien. Oversatt av Henning Kolstad.Tom Clancy (f.1947) er opphavsmannen til sjangeren "teknothriller". Siden debuten, Jakten på Rød Oktober (1986), har han stadig imponert med sine omfattende kunnskaper om moderne våpensystemer, teknologi og terrorisme.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788210043949

EAN 9788210043949

Serie Maktspill

Genre Thrillere

Språk Bokmål

Sider 224

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Operasjon Raptor" av Tom Clancy
  • "Kald krig" av Jerome Preisler
  • "Beleiret" av Tom Clancy
  • "Nettvandaler" av Tom Clancy
  • "Politika" av Tom Clancy
  • "Brennpunkt Bissau" av Tom Clancy
  • "Skyggevakt" av Tom Clancy
  • "Grenselinjen" av Tom Clancy
  • "En hederssak" av Jeff Rovin
  • "Bio-strike" av Jerome Preisler
  • "Krigshandlinger" av Tom Clancy
  • "Maktbalanse" av Tom Clancy
Alle bokanbefalinger for dette verket