Rosehagens hemmeligheter

av (forfatter).

Pitch forlag 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.33 (9 terningkast.)

27 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Tredje bok i den storslåtte serien om overklassefamilien Winther fra Trondheim på slutten av 1800-tallet.
Rose Winther er bortskjemt og egenrådig - og drømmer om den store kjærligheten. Etter en uheldig affære sendes hun i unåde til besteforeldrene på landsbygda i England. Uten de store forventningene ankommer Rose Oaktree Manor, der hun får en kald mottakelse. Bestefaren ligger på dødens rand, bestemoren er bisk og utilnærmelig, mens Elizabeth, Roses tante, slett ikke snakker. Langsomt ruller Rose opp den mørke familiehemmeligheten som for mange år siden gjorde et varmt og kjærlig hjem til et kaldt og uhyggelig sted. Er forsoning og tilgivelse mulig? Så kommer Oaktrees arving, den forhatte Dimpy Ashmore, på besøk. Rose har sett for seg en gammel, kjedelig mann. Men han er flott, ung og beleven. Han har med seg sin ginelskende og høyst skandaløse mor, Lillan, som klør i fingrene etter å ta over Oaktree. Lady Ashmore kan ikke utstå henne. Rose, derimot, lar seg fort sjarmere. Lillian elsker en god fest og har mye å lære Rose om livet. Etter hvert går det opp for Rose at hun elsker Dimpy, men han avviser henne gang på gang. Hvordan skal hun vinne hjertet hans?

Bokdetaljer

Forlag Pitch forlag

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788293551362

EAN 9788293551362

Genre Historisk litteratur

Omtalt tid 1800-tallet

Omtalt sted England

Språk Bokmål

Sider 365

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 4 4 1 0 0

Bokomtaler

Bok nummer 3 om familien Winther.

Året er 1899. Rose har blitt sendt til besteforeldrene i England etter skandalen med operasangeren, Henning. Hun gleder seg ikke, for hun har ingen gode minner om spesielt bestemoren. Etter overfarten til England, må Rose ta farvel med Henning, som snek seg med båten, men han lover å sende bud på henne så fort han har ordnet seg jobb og bosted.
Livet på Oaktree Manor blir like kjedelig og dystert som Rose fryktet. Bestemoren er en myndig dame som ikke tåler spørsmål eller "udannet" oppførsel. Bestefaren er derimot av en annen støpning, selv om han har skral helse. Morens søster, Elizabeth, elsker å drive på i rosehagen. Hun er en mystisk skapning, som sluttet å snakke mange år før Rose ble født. Årsaken snakkes det ikke om.
Så en dag får Rose vite at godsets arving skal komme. Han er bestefarens nevø, og han gleder seg stort til besøket. Bestemoren er av en helt annen oppfatning. Hun mener at Dimpy er en snylter og knapt kan vente til han får kloa i arven. Rose velger å gjøre seg opp sin egen mening, men hun får ikke helt taket på Dimpy. I den ene øyeblikket er han hyggelig og sjarmerende, mens han plutselig ikke verdiger henne et blikk.
Da sommeren kommer, tar han med seg moren, Lillian til Oaktree Manor, til store protester fra lady Ashmore, men det nytter ikke. Det blir endelig litt liv og røre i det store huset, og gamle familiehemmeligheter avsløres.

Lett underholdning med en undertone av spenning knyttet til alt det mystiske på Oaktree Manor.
Som vanlig slutter boken med en cliffhanger som gjør at man «må» lese neste bok når den kommer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Ellinors modige valg" av Katrine Wessel-Aas
 • "Når alt kommer for en dag" av Katrine Wessel-Aas
 • "Om du vil ha meg" av Katrine Wessel-Aas
 • "Sommeren på Oaktree Manor" av Katrine Wessel-Aas
 • "Den største gaven" av Katrine Wessel-Aas
 • "Min mors datter" av Ann O'Loughlin
 • "Villrosene" av Martha Hall Kelly
 • "Familien Winther" av Katrine Wessel-Aas
 • "Kvinnene på slottet" av Jessica Shattuck
 • "Et valg for livet" av Nicholas Sparks
 • "Minneteppet" av Ann O'Loughlin
 • "Skjebnens makt" av Lucinda Riley
Alle bokanbefalinger for dette verket