Rampete Robin og den avskyelige snømannen

av (forfatter), Tony Ross (illustratør) og Dagny Holm (gjendikter).

Gyldendal 2009 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.53 (17 terningkast.)

61 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Rampete Robin må gjøre alt han kan for å lage den beste snømannen. Premien er nemlig gratis iskrem for et helt år. Vi er også med Rampete Robin når han prøver å tjene penger på å sminke folk og når yndlingsforfatteren besøker skolen hans.

Omtale fra forlaget

Rampete Robin konkurrerer med Gretne Grete om beste snøfigur -- nå også i pocketutgave! Den som lager den beste snømannen vinner gratis iskrem for et helt år! Rampete Robin er ikke i tvil -- den premien skal bli hans. For Gretne Gretes ballerina-snøfigur kan da aldri slå Den avskyelige snømannen?Som vanlig er Rampete Robin i toppform. Utspekulerte planer og sleipe knep skal sørge for at han får det akkurat som han vil. Les om Rampete Robins testamente og om hvordan han skal tjene penger på å sminke folk -- og ikke minst om den gangen favorittforfatteren hans kom på skolebesøk.Francesca Simon er født i USA, men er nå bosatt i London. Hun har gitt ut over 40 bøker, blant annet bøkene om Rampete Robin, som er utgitt i 17 land og har solgt i millioner av eksemplarer.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788205389120

EAN 9788205389120

Serie Rampete Robin

Genre Humor

Språk Bokmål

Sider 100

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 7 5 0 2 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Hjelmen til den avsylige snømannen lå på siden på bakken.Alt som var igjen av Robins snømann var ... Peters kvise, med sine to svarte steinøyne. En stor, blå sløyfe var festet til toppen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket