Pushing the Limits (Harlequin Teen)

av (forfatter).

Harlequin Teen 2012 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 5.17 (6 terningkast.)

17 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Harlequin Teen

Utgivelsesår 2012

Format Hardcover

ISBN13 9780373210497

Språk Engelsk

Sider 416

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 1 2 0 0 0

Bokomtaler

http://boknerd.blogspot.no/2013/12/pushing-limits-av-katie-mcgarry.html

Forfatter: Katie McGarry
Utgitt: 31. juli 2012
Forlag: Harlequin Teen
Språk: Engelsk
Medium: Kindle

Boka handler om Noah og Echo, to ungdommer som begge har hatt en uheldig fortid. Noah sine foreldre døde når han var barn, og etter dette ble han separert fra brødrene sine og endte opp i en rekke fæle fosterfamilier. Echo har et stygt arr som dekker hele armen sin, men hun kan ikke huske hvordan hun fikk det. Hun vet bare at hun ikke får treffe moren sin lenger, for moren har noe med hendelsen å gjøre.

Noah og Echo møtes igjennom en felles rådgiver på skolen. De kommer fra to helt forskjellige gjenger, og er innstilt på ikke å like hverandre. De oppdager derimot at de begge har problemer, og inngår en avtale om å hjelpe hverandre. Om de får tak i filene rådgiveren har, så kanskje de kan få svar på Echos problem og binge Noah nærmer brødrene sine.

Noah er en person som ikke gir opp. Han har lært seg å stenge alle ute og ikke stole på noen andre enn seg selv etter å ha vokst opp i fosterbarn systemet. Det eneste som betyr noe for han er å få tilbake retten til å møte brødrene sine, og forsikre seg om at de ikke glemmer foreldrene. Ved å møte rådgiveren og få hjelpeundervisning av Echo håper han å forbedre karakterene og livet sitt slik at han kanskje en dag kan ta vare på dem.

Echo husker ikke hvordan hun fikk arrene. Hun håper at om hun husker det, kan alt gå tilbake til normalt. Normalt var når hun han med de populære folkene på skolen og ikke gjemte seg unna og unngikk dem. Hun jobber med å bli normal igjen, men innser at hun ikke vet hvem hun er eller hvor hun passer inn. Alle forventer at hun skal være noen hun ikke er.

Det er vanskelig å forklare handlingen i denne boka. Jeg føler jeg får det til å høres ut som den mest stereotype "bad boy" meets "popular girl", noe jeg også forventet av boka. Selvfølgelig var dette en del av historien men ikke den delen som fanget interessen min. Problemene til karakterene virker så ekte når du leser boka. Du sitter og heier på dem og føler med dem. Svarene på problemene deres er ikke alltid ensidige, og av og til å de gi for å få. Alt kan ikke alltid fikses, eller gjøres bedre men en må leve med konsekvensene.

Denne boka falt virkelig i smak, og jeg anbefaler den til de som liker contemporary bøker. Ikke la deg skremme av coverene i serien som passer bedre til sjangeren New Adult enn Young Adult som boka hører hjemme i. Les og bli forelsket i Noah. Smil hver gang det går deres vei og fell en tåre når alt ikke går som planlagt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "The distance between us" av Kasie West
 • "Sweet Evil" av Wendy Higgins
 • "Dare You To (Harlequin Teen)" av Katie McGarry
 • "This Is What Happy Looks Like" av Jennifer E. Smith
 • "The Near Witch" av Victoria Schwab
 • "Hallowed - An Unearthly Novel" av Cynthia Hand
 • "The Duff - Designated Ugly Fat Friend" av Kody Keplinger
 • "If I Should Die (Revenants)" av Amy Plum
 • "Fra geek til chic" av Holly Smale
 • "Unearthly (Unearthly - Trilogy)" av Cynthia Hand
 • "Demonglass (Hex Hall)" av Rachel Hawkins
 • "The Unbecoming of Mara Dyer" av Michelle Hodkin
Alle bokanbefalinger for dette verket