Psykisk helsearbeid

mer enn medisiner og samtaleterapi

av (redaktør), Egil W. Martinsen (redaktør) og Toril Moe (redaktør).

Fagbokforl. 2011 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp bøker hos haugenbok.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder fagartikler og erfaringsfortellinger som tar for seg virksomme selvhjelpsmetoder og nye former for terapeutiske intervensjoner. Den presenterer en biopsykososial forståelsesmodell og tar for seg kreativitet, læring og veiledning; den omhandler livets grunnbetingelser som er kropp, mat og arbeid; og den beskriver ulike terapeutiske intervensjoner ved hjelp av hagebruk, planter, dyr, kunst og musikk.

Omtale fra forlaget

Boken formidler kunnskaper om virksomme selvhjelpsmetoder og nye former for terapeutiske intervensjoner. Metodene som beskrives kan gi et nyttig supplement til tradisjonelle behandlingsmetoder i psykisk helsearbeid og psykisk helsevern, og den gir ideer til kunnskapsbasert praksis i et tverrfaglig, helhetlig perspektiv. Boka består av tre deler og er rammet inn av tre livsfortellinger. Den første delen presenterer en biopsykososial forståelsesmodell og omhandler i tillegg kreativitet, læring og veiledning. Del to omhandler livets grunnbetingelser: kropp, mat og arbeid. Siste del beskriver ulike terapeutiske intervensjoner ved hjelp av hagebruk, planter, dyr, kunst og musikk.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforl.

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788245009538

EAN 9788245009538

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket