Pieces of her

av (forfatter).

HarperCollins 2019 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (6 terningkast.)

16 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

The thrilling new book from No. 1 internationally bestselling author Karin Slaughter
A terrifying act of violence
It only takes a split second for your life to change forever. And for Andrea Oliver that split second is a mass shooting in her local mall.

A woman whose life is built on a lie
But this shocking act is only the start. Because then, as the bodies fall around them, Andrea's mother Laura takes a step forward into the line of fire.

A fight for survival
Hours later, Laura is in hospital, her face splashed over the newspapers.But the danger has only just begun.Now Andy must embark on a desperate race against time to uncover the secrets of her mother's past before any more blood is shed

Bokdetaljer

Forlag HarperCollins

Utgivelsesår 2019

Format Heftet

ISBN13 9780008150853

EAN 9780008150853

Genre Thriller

Språk Engelsk

Sider 480

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 6 0 0 0 0

Bokomtaler

Jeg har virkelig forelsket meg i Karin Skaughter sine bøker og hun fortsetter å levere med samme kvalitet som tidligere. Hun slutter aldri å overraske meg med plot twists og karakterer som man lett kan relatere seg med.

I denne boken så ligger handlingen i en terrorhendelse som skjedde i Oslo på 80-tallet (det er oppspinn),. Det er litt spennende at Norge kommer inn i bildet her, spesielt fra en Atlanta-forfatter. Eneste jeg nå trekke litt ned på er at handlingen veksler mellom 80-tallet og nå, og det er ikke alltid like lett å følge handlingen med hvor de er og hva de holder på med. Men det er muligens derfor at boken heter "Bruddstykker". Dog så er dette et friskt pust fra Slaughter. Hun viser at hun kan skrive utenfor komfort sonen sin og hun gjør det veldig bra. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Damen med det kuleste navnet, har skrevet nok en engasjerende thriller. Det morsomme er at navnet Karin Slaughter er hennes ekte navn. Det er nesten skreddersydd til bøkene hun skriver.

En stødig forfatter
Bruddstykker er ikke hennes nyeste bok. Originaltittelen ble utgitt i 2018 og på norsk ble den utgitt i 2020. Dette er en av hennes enkeltstående thrillere. Noe hun er svært god på. Har lest Pretty Girls og The Good Daughter av henne tidligere, og bøkene hennes er ofte svært engasjerende og har mye fart.

Det har også denne. Boka er kanskje noe stor, men den føles ikke stor mens man leser, fordi innholdet føles ikke tungt. Det er som om lesingen nesten går av seg selv, og hva er vel bedre enn det?

Kjenner du din egen mor?
Denne thrilleren er om et komplisert mor og datter forhold som blir enda mer komplisert. De er på restaurant som befinner seg i et kjøpesenter for å feire Andreas bursdag. Hun fyller 31 år og moren vil ikke at datteren skal tilbringe dagen alene. Andrea, også kalt Andy, bodde en periode i New York, men flyttet tibake til sin mo,r for hun føler seg mislykket og vet ikke helt hva hun vil. Mens de drikker kaffe oppstår det skyting, og Andrea får se en side av moren hennes hun aldri før har sett. Handlekraftig og veldig rolig i en slik type situasjon. Senere oppstår det en ny hendelse som gjør til at moren ber Andrea om å flykte i en bestemt rute, og ikke ta kontakt før moren hennes ber henne om det. Hva er det som egentlig skjer, og hvem er det Andrea må flykte fra? Boka er både om nåtiden og fortiden. Nåtiden er om Andrea på flukt og på leting etter svar om hvem moren hennes er, og hva hun har skjult for henne. Den andre er om en gruppe mennesker, en type sekt som planlegger diverse attentat. Deler av handlingen foregår i Oslo.

Personlig likte jeg best å lese om nåtiden fremfor fortiden, for syntes fortiden ble for forutsigbart og nåtiden var mer åpen. Man ble hekta på reisen til Andrea og hva som ville skje videre. Hun er heller ikke en typisk karakter som skal leke helt. Hun prøver bare å gjøre det hun får beskjed om, og håpe at alt vil gå bra med henne og moren hennes til slutt. Man blir lett lei av disse heltene som tror de vet best. Så det var forfriskende å lese om noen som er litt klønete, og som ikke alltid har tillit til seg selv. Likte også godt å lese om mor og datter forholdet. Man tror man kjenner det viktigste mennesket i livet sitt, men så gjør man ikke det likevel. Kommer Andrea til å se denne personen på samme måte som før, eller må man lære å kjenne hverandre helt på nytt? Man blir også spent på om moren hennes vil klare seg med tanke på alt som foregår.

Slaughter er svært god til å holde på interessen hele veien, utvikle en handling med mye action, og skape et bånd til karakterene, enten man liker dem eller ikke. Jeg kjeder meg ikke med denne forfatteren. Boka er også i ferd med å bli til en Tv-serie. Nesten alle bøker blir til enten film eller Tv-serie for tiden.

Fra min blogg: I Bokhylla

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

16 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

 • "Dødelig bekjentskap" av Peter Swanson
 • "Den gode datteren" av Karin Slaughter
 • "Vera" av Anne Swärd
 • "Fanget" av Karin Slaughter
 • "Etter Ruth" av Nicola Rayner
 • "Melodien lever videre" av Mary Higgins Clark
 • "Andre folks døtre" av Amy Gentry
 • "Vi skal ikke våkne" av Heine Bakkeid
 • "Knust" av Karin Slaughter
 • "La meg ikke huske - thriller" av Lisbeth Pettersen
 • "Ta meg tilbake" av B.A. Paris
 • "Myrgraven" av Val McDermid
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver