Utgivelsesår 2025
Format EPUB
ISBN13 9788203457289
EAN 9788203457289
Med stor sans for bruktbutikker og loppemarkeders avdeling for kopper og kar, ble jeg nysgjerrig på denne boka. Heldigvis blir jeg ikke fristet til å kjøpe like mye som en av hovedpersonene.
Vi møter Berit som er pensjonert lærer. Hun bærer på en stor sorg etter tapet av kjæresten og samboeren, og prøver å fylle tomrommet med å kjøpe inn «pent porselen». Etter hvert blir det svært mye av det.
Iselin er den som alltid stiller opp på alle dugnader og har stadig mange jern i ilden. Hun hater det egentlig, og er konstant frustrert og forbannet. Utad er hun imidlertid hyggelig og pliktoppfyllende.
Ambulansesjåføren Sarah er veldig forelsket i samboeren David, men er alltid redd for å miste ham. Etter at han får vite at hun er gravid, begynner han å oppføre seg svært merkelig.
De tre hovedpersonene kjenner ikke hverandre, men historiene deres flettes etter hvert inn i hverandre omkring korpsets loppemarked. Jeg blir revet med og vil gjerne vite hvordan det går med dem, både fordi det er spennende, men også fordi jeg føler at jeg bryr meg om disse personene. Jeg synes karakterene er troverdige, og beskrivelsene av de ulike typene omkring et loppemarked er både morsomme og treffende.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket23 bokelskere følger dette verket.