PC-bruk 1

for høyskoler og universiteter

av (forfatter) og André Skjellum (forfatter).

Fagbokforlaget 1999 Heftet

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken forutsetter ikke kunnskaper i databehandling utover pensum i videregående skole. Den kan også brukes som innføringsbok for PC-brukere som ikke har erfaring med Windows-miljøet. Boken tar for seg Windows, Word, Excel og PowerPoint og har en egen del om integrering og internett. Boken er laget for norske versjoner av programmene, engelske betegnelser står i parentes etter de norske. Har stikkordregistre.

Omtale fra forlaget

PC-bruk 1 lærer deg å løse oppgaver mer effektivt ved hjelp av en datamaskin. Boken forutsetter ikke kunnskaper i databehandling utover pensum i den videregående skolen. Den kan også brukes som innføringsbok for PC-brukere som ikke har erfaring med Windows-miljøet. - Operativsystem: Kapitlet beskriver hvordan du kommuniserer med Windows. - Tekstbehandling: Du lærer å sette opp brev og rapporter i Word og å utforme profesjonelle dokumenter. - Regneark: Du får innføring i modellbygging med Excel og råd om hvordan du bygger modeller slik at de er egnet for analyse av usikkerhet. - Presentasjon: Her lærer du å bygge opp og utforme en presentasjon og å bruke tegneverktøyene i PowerPoint. - Integrering: Kapitlet forklarer hvordan du utveksler objekter som figurer og tabeller mellom Word, Excel og PowerPoint. - Internet: Du får en enkel innføring i å utforske World Wide Web, utveksle elektronisk post og lage Web-sider. PC-bruk 2 behandler makroprogrammering i Excel (Visual Basic) og datamodellering med Access. Anna Mette Fuglseth er dr.oecon. fra Norges Handelshøyskole. Hun forsker og underviser i informasjonsbehandling og utforming av informasjonssystemer, og er spesielt opptatt av IT-støtte i oppgaver som er preget av kompleksitet og usikkerhet. André Skjellum er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har flere års erfaring fra undervisning i bruk av personlige datamaskiner.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 1999

Format Heftet

ISBN13 9788276745283

EAN 9788276745283

Språk Bokmål

Sider 329

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket