På det fjerde skal det skje

av (forfatter) og Jørn Roeim (oversetter).

Gyldendal 2008 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.62 (16 terningkast.)

95 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Paula har akkurat kommet tilbake til Stockholm etter nok ei utenlandsreise, men det varer ikke lenge før hun kjenner at hun blir rastløs. Det virker som om alle vennene hennes er opptatte av barn og karriere, og i tillegg begynner hun å tvile på følelsene sine overfor kjæresten, Johan. Da Paula plutselig får tilbud om å prøvespille for ei filmrolle, skjønner hun at dette kan få store konsekvenser.

Omtale fra forlaget

Paula vet ikke hva hun skal bli når hun blir stor. Må hun bestemme seg, bare fordi alle andre gjør det? Paula kommer hjem fra nok en utenlandsreise og oppdager at omgivelsene hennes har forandret seg. Bestevenninnen Anna har truffet den store kjærligheten og kan ikke lenger tilbringe kveldene på bar, Rakel har funnet drømmejobben og havnet i tidsklemma, og Johan, kjæresten, begynner for alvor å miste tålmodigheten. Før hun vet ordet av det, står Paula alene. Diverse strøjobber og et og annet tilfeldig forhold holder liv i henne. Hun gjør halvhjertede forsøk på å komme omgivelsene i møte, men vet jo ikke hva hun vil. Skal hun reise tilbake til New York? Skal hun friste tilværelsen som «sexy og singel»? Eller er utdannelse, fast jobb og ring på fingeren den riktige løsningen? Så får hun et tilbud hun ikke kan si nei til, og alt snus på hodet.Svenske Kajsa Ingemarsson (f. 1965) debuterte som forfatter i 2002 og har skrevet fem romaner som alle er blitt store lesersuksesser. Hun har tidligere arbeidet som oversetter, tolk og diplomat, og hun er kjent fra både svensk TV, radio og ukepresse. Nå er hun forfatter, komiker og satiriker på heltid.I Norge fikk Kajsa Ingemarsson sitt gjennombrudd med Små sitroner gule (2006). På det fjerde skal det skje (2007) er debutromanen hennes.Skrevet om På det fjerde skal det skje:«Kajsa Ingemarsson har tidligere gjort seg kjent som en morsom kvinne i både radio og tv. Dette er romandebuten hennes, og en talentfull sådan.» Borås Tidning«Hun skriver veldig underholdende, klokt og varmt. Ofte er det riktig så morsomt. Observasjonene er skarpe og karakterene godt skildret. Tempoet er høyt og leseverdien er på topp!» Helsingborgs Dagblad«En lettlest og underholdende historie som man kan kjenne seg igjen i og tenke på lenge.» Elle«En velskrevet feelgood-bok ...» Amelia

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788205386044

EAN 9788205386044

Serie Gyldendal pocket

Omtalt sted Stockholm

Språk Bokmål

Sider 426

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 7 3 3 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Lagt til i den rekkefølgen jeg har lest de.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Bare vanlig vann" av Kajsa Ingemarsson
  • "Venninnen ; Str. 37 ; Prinsen" av Denise Rudberg
  • "Skjebnehjulet" av Kajsa Ingemarsson
  • "Venninner på ville veier" av Lauren Weisberger
  • "Elsker? Elsker ikke!" av Jane Fallon
  • "I et annet liv" av Marc Levy
  • "Et lykketreff" av Melissa Bank
  • "Resten av livet - roman" av Ellen Linde
  • "Stor ståhei" av Liane Moriarty
  • "Bittersøt" av Roopa Farooki
  • "Hund, han og henne i New York" av Cathleen Schine
  • "Storm i en tekopp" av Carole Matthews
Alle bokanbefalinger for dette verket