Orkideens hemmelighet

av (forfatter), Elisabeth Sætvedt (oversetter) og Tone Danielsen (oppleser).

Cappelen Damm 2011 CD

Gjennomsnittlig terningkast: 4.52 (456 terningkast.)

1090 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Like før andre verdenskrig bryter ut, bor det unge paret Olivia og Harry Crawford på Wharton Park. Når krigen kommer, må Harry forlate familien for å kjempe for landet sitt. Skjebnesvangre hendelser skal komme til å få konsekvenser også for de neste generasjonene. Handlingen foregår både i England og Thailand.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2011

Format CD

ISBN13 9788202375898

EAN 9788202375898

Omtalt sted England Thailand

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

78 174 131 55 14 3

Bokomtaler

Fantastisk bok med personer du blir glad i og masse handling!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette er en perle av en bok:)!!! jeg begynte å lese denne for noen dager siden, og den har vært interissant fra side 1!!! les denne.....

Og nå er jeg ferdig med boken og skulle ønske den var noen hundre sider lengre:)
Kjempe bra:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne likte jeg !

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lucinda Riley vil nok bli stående som en stor forfatter innen sin sjanger. Jeg har de lest de fleste bøkene, inkludert alle i serien som så langt er ute om de sju søstrene. Å holde produktiviteten så høyt med såpass varierte historier, er imponerende. Nå jeg nå er godt inne i andre del av Orkideens hemmelighet, er jeg viss på at dette er forfatterens sterkeste roman.

Tittelen er vel det svakeste ved boka, men det plager neppe den som velger å lese. Romanen er lang og solid. Jeg liker karakterene. De holder, de lever og dør og jeg lever med dem. Handlingen river og sliter i hode og hjerte, gang på gang. Og selv om oppskriften Riley følger i mange av sine romaner nok er av kjent slag, er dette en pageturner - trolig for flere enn dem som vil innrømme det.

Riley bygger opp det ene tablået etter det andre, og det umulige i situasjonen gir en sterk trang til å finne ut hvordan alt skal ende.

Jeg vet det ikke ennå, med hensyn til slutten. Det er umulig å forstå hvordan det skal ende.
Les denne, om du trenger et fyldig litterært selskap med kompliserte livshistorier. Både skrevet, oversatt - og lest - på beste vis. Jeg kan nesten ikke mene annet. Den perfekte lydbok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Älskar när det oväntade händer så att jag får bli överraskad av händelserna i en bok. En fängslande berättelse minst sagt...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

"Hva var det John Lennon sa?....Ja - "Livet skjer mens du er travelt opptatt med å legge andre planer." Bedre kan det ikke sies...."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Man må tenke på hva man har, ikke på hva man ikke har. Det er forslitt og naivt og enkelt, jeg vet det, men det er sant.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Øyeblikket er alt vi har

Godt sagt! (4) Varsle Svar

[...] men husk at kjærlighet kan ikke fabrikkeres. Finnes den ikke, er det ikke noe å gjøre med det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bill kledde av seg, la seg mellom laknene og tenkte at han og Elsie ikke hadde pengene og det behagelige livet som adelsfamilien de arbeidet for, men de var velsignet med noe som han nå forsto var mer sjelden enn en svart orkidé: evig kjærlighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Vi nordmenn elsker både å lese og reise. Har du lyst til å lese bøker med handling fra spennende byer? Her er VGs guide til godt lesestoff. VG 21.juli 2012


Godt sagt! (12) Varsle Svar

Vært dårlig med lesing de siste årene.. Så har satt meg mål på 52 bøker i år. Om noen har bokanbefalinger så er det bare å legge igjen en kommentar :)


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tenkte jeg skulle lage en liste over bøker som er populære, mye omtalt og sterkt anbefalt, bøker som har havnet i bokhylla og som jeg har skyhøye forventninger til. Altså, bøker jeg ikke har lest enda fordi jeg egentlig er redd for å bli skuffet over underveis.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lettere (dame)underholdning som ikke krever mye å lese - bare kos :-)


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Må jo holde styr på hva jeg kommer til å lese dette året også;) Denne gangen har jeg prøvd å skrive litt om hver av bøkene, slik at listen blir litt mer utfyllende. Planen er å komme seg gjennom en bok i uka, altså minst 52 i løpet av året, så får vi se hvor bra/dårlig det prosjektet går;)

Totalt 58 bøker, dog en del lettleste barnebøker. Jeg er fornøyd med å ha kommet meg gjennom prosjektet, det var ikke verre enn at det gikk, til tross for at det nesten ikke ble noe lesing i høst i det hele tatt! Det er ikke alle bøkene jeg har skrevet noe om, men det kommer kanskje etter hvert;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Den italienske jenta" av Lucinda Riley
  • "Valentinas siste reise" av Santa Montefiore
  • "Helenas hemmelighet" av Lucinda Riley
  • "Villa Magdalena" av Santa Montefiore
  • "Slottets siste hemmelighet" av Santa Montefiore
  • "Sommerpaviljongen" av Santa Montefiore
  • "Midnattsrosen" av Lucinda Riley
  • "Kjærlighetsbrevet" av Lucinda Riley
  • "Sommerfuglrommet" av Lucinda Riley
  • "Deverillslottets døtre" av Santa Montefiore
  • "Italienske netter" av Katherine Webb
  • "Toner av kjærlighet og krig - roman" av Santa Montefiore
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver