Origins

Dead Highways #1

av (forfatter).

2015 E-bok

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2015

Format E-bok

Språk Engelsk

Sider 207

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Jeg fant denne boka på Google Books som en gratisbok. Jeg har prøvd å lete etter isbn for denne utgaven, men det finner jeg ikke. Har heller ikke funnet ut hvilket forlag min versjon er gitt ut av, men det virker som det er en selvpublisering.

Zombiene i denne boka, er ikke helt som de typiske zombiene vi ellers er vant til; Men de er like dødelige. Om ikke verre. Jeg vil ikke fortelle mer om dem i tilfelle jeg røper for mye.

Boka starter ganske lett og jovialt. Hovedpersonen er vittig, har en god dose selvironi og kommer med mange henvisninger til litt eldre pop-kultur (2010-2015). Historien i seg selv er som en snøball, litt treg og liten i starten, men ettersom den får fart nedover bakken, blir den større og triller raskere og raskere, helt til alt er kaos. Avslutningen er også nervepirrende, og dersom du likte boka, vil du mest sannsynlig gripe fatt i neste bok i serien for å finne ut av hva som skjer videre.

Anbefales for dem som liker postapokalyptiske bøker, med noe sær humor, ispedd en stor dose usikkerhet og en dæsj sporadisk action.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket