Nattvesener

av (forfatter) og Hilde Stubhaug (oversetter).

Gyldendal 2023 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.17 (6 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Utgivelsesår 2023

ISBN13 9788205564763

EAN 9788205564763

Omtalt sted California

Bokelskeres terningkastfordeling

1 5 0 0 0 0

Dette er den beste romanen jeg har lest i år og den er skrevet av en forfatter som bare var 17 år når hun begynte på den! Romanen er inspirert av en faktisk hendelse i USA i 2015 hvor en rekke politimenn mistet jobben når det kom frem at de hadde utsatt en 14 år gammel jente for gjentatte overgrep.
Romanens hovedperson er 17 år gamle Kiara som av omsorg for sin eldre bror og naboens ni år gamle sønn begynner å prostituere seg for å ha penger til mat og husleie. Faren er død og moren er i fengsel. Det er mildt sagt tøffe kår å vokse opp under og Kiara er man bare nødt til å bli glad i.
Hjerteskjærende og vond lesing dette,men jeg er imponert over hvor godt forfatteren skriver og hvor mye innsikt hun hadde i en alder av 17.
Hun er tidenes yngste forfatter som noen gang har blitt nominert til bookerprisen og etter å ha lest denne boken forstår jeg godt hvorfor. For et talent!

Les gjerne omtalen min her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Svømmerne - roman" av Julie Otsuka
  • "Arkiv over bortkomne barn" av Valeria Luiselli
  • "Agathe" av Anne Cathrine Bomann
  • "Detaljene - roman" av Ia Genberg
  • "Tabita" av Iben Mondrup
Alle bokanbefalinger for dette verket