Når to blir tre

av (forfatter), Julie Schwartz Gottman (forfatter) og Christian Heyerdahl (oversetter).

Panta 2019 E-bok

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Vil foreldrenes parforhold påvirke babyen allerede i mammas mage? Ja!! I Når to blir tre presenterer Dr John Gottman og Dr Julie Schwartz Gottman oppsiktsvekkende forskning om hvordan foreldrenes parforhold bestemmer babyens utvikling, helt fra fosterstadiet og gjennom de første årene. I denne boken får foreldre og omsorgspersoner innsikt i den ene tingen som har spesielt stor betydning for babyens utvikling fra før fødsel og fremover i de tidligere barneårene. Stress, søvnmangel, husarbeid, økonomi, emosjonell avstand og til og med fiendtlighet, fører til at hele 2/3 av alle nye foreldre opplever en dramatisk nedgang i tilfredshet og lykke i parforholdet. Dette påvirker babyen allerede i mammas mage og de første årene. Men skadene dette ofte medfører for parforholdet og babyen, KAN enkelt unngås.

I denne forskningsbaserte boken får foreldre nøkkelen til det som gir tilfredse, sunne parforhold i overgangen fra duo til trio og langt opp i barnets oppvekst. Med enkle grep kan foreldre øke tilfredsheten i parforholdet og gi babyen de beste vilkår den første tiden. Her får man vite det man trenger. Denne boken passer for alle nye foreldre. Den passer perfekt i barselgave, til alle som er gravide, til babyshowers og til alle som tenker på å få barn. Den er også en fin gave til erfarne foreldre og omsorgspersoner.

Bokdetaljer

Forlag Panta

Utgivelsesår 2019

Format E-bok

ISBN13 9788279009924

EAN 9788279009924

Språk Bokmål

Sider 321

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket