Mother's Milk (Melrose Novels 4)

av (forfatter).

Picador 2012 Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 4.56 (9 terningkast.)

22 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Picador

Utgivelsesår 2012

Format Paperback

Språk Engelsk

Sider 288

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 5 1 2 0 0

Bokomtaler

Ny nedtur for en mishandlet sønn

Kan det det gå enda verre for Patrick Melrose nå enn i de foregående tre bindene i denne velskrevne serien? Patrick har kommet seg ut av stoffmisbruket som nesten tok livet av ham i Bad News, som også var et oppgjør med faren. Mother's Milk foregår i løpet av noen somrer tjue år seinere, august 2000 til 2003. Patrick har tilsynelatende fått god skikk på livet som advokat med kone og to sønner under skolealder. Likevel er tilværelsen i ferd med å rakne. Alkoholen har erstattet heroinen. Ekteskapet har kjølnet, og leken med barna virker som en nødvendig men kjedelig plikt.

Hvem har skylden for denne misèren? Selvopptatte mødre selvfølgelig! Portrettet av moren, Eleanor, er drepende: Tilsynelatende altruistisk, men skvetter ikke unna for å gjøre sin sønn arveløs. Svigermoren Kettle er ikke stort bedre.

I tillegg til Patricks versjon, tar St Aubyn også vare på synsvinklene til kona Mary og eldstesønnen på fem år, Robert. Trass i sin unge alder har Robert sylskarp hukommelse og observasjonsevne, nok til å sette sin far i forlegenhet i dette familiedramaet.

Det finnes enda et bind i denne serien: At last. Flere blir det vel ikke?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

That was depression: being stuck, clinging to an out-of-date version of oneself

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Was there any activity which didn't freeze into a role? Could he listen without being a listener, think without being a thinker?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"It's so difficult because your will is what gets you through life," Sally had said last night. "Why should you want to break your child's will? That's what our mothers wanted to do. That is what is meant to be 'good' -- being broken."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket