Mitt Afrika

opplevelser fra sykkelsetet

av (forfatter).

Stetind forl. 2014 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Fra de første pedaltråkkene i Sudan og til målstreken nås i Sør-Afrika, tar Sigrid leseren med på virkelighetens eventyr. Sykkelturen varer i fire måneder, går gjennom ni land, og er 11 800 kilometer lang. Hun sykler gjennom ørken, sterk vind, intens varme, bratte fjell og på varme lavasteiner. Hun blir spådd av en heksedoktor, hører barnelatter, opplever deprimerte og berusede geiter, og hun ser løver og elefanter på nært hold.

Dette er en fortelling om Sigrid sine opplevelser fra sykkelsetet gjennom Afrika. Fra møtet med arabiske kamelselgere i Sudan, steinkastende barn i Etiopia til vakre masaikvinner i Kenya. Hun svømmer med delfiner på Zanzibar, og sykler med elefanter i Botswana. Smilende og kontaktsøkende barn heier henne fram gjennom hele Afrika. Men turen er ikke helt uten farer. Sigrid sover med hyener, løver og dødelige skorpioner vandrende rundt campen, trafikken er tidvis skremmende, og hun havner på sykehus.

Opplevelsene fra sykkelsetet skildres ekte og oppriktig. Dette er også en beretning om en uerfaren syklist sin kamp gjennom noen av verdens verste sykkelterreng, om opp- og nedturer, og om å utforske sin egen usikkerhet, viljestyrke og motivasjon. I tillegg får leseren historiske anekdoter og oppdateringer på politisk og økonomisk utvikling i de ulike landene. Og skulle leseren ha lyst å sykle i sporene hennes, så gir hun praktiske råd mot slutten av boka.

Bokdetaljer

Forlag Stetind forl.

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

ISBN13 9788299979504

EAN 9788299979504

Omtalt sted Afrika

Språk Bokmål

Sider 306

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket