Mississippi.neo

av (forfatter).

Den norske bokklubben 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.89 (18 terningkast.)

66 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Leonard Holm bestemmer seg brått for å dra til USA for å oppspore barndomsvennen og kriminologen Wilhelm Beck, som ikke har gitt lyd fra seg på en stund. Vel fremme i Kansas får han greie på at han er forsvunnet og har slettet alle spor etter seg. De fleste er uvillige til å snakke om ham, men Leonard skjønner at noe uvanlig har skjedd, og han knytter det til den forskningen som Beck har bedrevet. Hans hovedinteresse viser seg å ha vært en seriemorder, som han har hatt samtaler med i fengslet. Holm får opplysninger som driver ham sørover, og han merker etter hvert at han selv trues og forfølges. Boka er en sterkt omarbeidet utgave av Mississippi som forfatteren utga i 1990.

Bokdetaljer

Forlag Den norske bokklubben

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788252542240

EAN 9788252542240

Genre Spenning

Omtalt sted USA

Språk Bokmål

Sider 147

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 6 6 4 2 0

Bokomtaler

Omtalt som krim på coveret, men når boka ser ut til å bli en krim, avsluttes den. Slutten er også merkelig nasjonalromantisk, og kunne neppe vært skrevet etter ABB. Det handler litt om ondskap, der vennen til hovedpersonen har gravd litt for dypt i temaet, og der hovedpersonen får føle på ondskapen i, som tittelen forteller, Mississippi. Det er en sterk følelse av at vennen har blitt offer for ondskap, eller kanskje har internalisert ondskap, men det viser seg at det hele får en annen vending.

Det er mulig det er fordi jeg leser Harry Hole akkurat nå, fortettet krim, rett på sak, men det virker som om det blir litt mange uinteressante detaljer i fortellingen. Det blir ikke en pageturner. Men det er kanskje ikke det det skal være heller. Greit nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Andre utgaver