Men timen kommer

av (forfatter) og Einar Blomgren (oversetter).

Vigmostad Bjørke 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.58 (24 terningkast.)

49 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Men timen kommer starter med et selvmordsbrev. For Harry og Emma Clifton, Giles Barrington og Lady Virginia er brevet ødeleggende. Giles må bestemme seg for om han vil trekke seg fra alle politiske verv og forsøke å redde kvinnen han elsker, Karin, fra jernteppet. Men er Karin virkelig forelsket i ham eller er hun en spion? Lady Virginia risikerer å gå konkurs, og ser ingen vei ut av de økonomiske problemene sine. Men så blir hun presentert for Cyrus T. Grant III fra Louisiana! Sebastian Clifton er nå direktør for Farthings Bank og arbeider døgnet rundt. Livet hans blir brått mer kaotisk når han faller for Priya, en nydelig indisk jente som foreldrene alt har besluttet skal gifte seg med en annen. Og rivalene hans er fortsatt innstilt på å ta over banken han er sjef for. Harry Clifton er oppsatt på å få Anatoly Babakov løslatt fra fangeleiren i Sibir. Men så skjer det noe helt uventet noe som ingen av dem hadde kunnet forutse. Men timen kommer er den nest siste boken i den spennende Clifton-krøniken. «Archer fortsetter sin fortellermagi. Karakterene er like helstøpte som før, og leserne kan være trygge på at det finnes både overraskende vendinger og en sjokkerende slutt. Og idet du tror at boken går mot en til Archer å være rolig slutt, kommer cliffhangeren som overgår alle cliffhangere.» Publishers Weekly Oversatt av Einar Blomgren Om forfatteren: Jeffrey Archer er en av verdens mest populære forfattere og har solgt mer enn 70 millioner bøker på verdensbasis. Han har utgitt over 35 bøker, blant andre romanene Kane og Abel (no. 2012) og Fanget av fortiden (no. 2013). Men timen kommer er sjette bind i Clifton-krøniken, som så langt i norsk oversettelse består av bøkene Bare tiden vil vise, Fedrenes synder (begge utgitt i 2014), En godt bevart hemmelighet og Ønsk deg ikke for mye (begge utgitt i 2015) samt Mektigere enn sverdet (utgitt i 2016). Forfatteren er gift og har to voksne sønner. Han bor i London og Cambridge. For å lese et utdrag av boken, klikk på "Ressurser".

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788241912795

EAN 9788241912795

Serie Clifton-krøniken (6)

Omtalt tid 1970-1979

Omtalt sted England

Språk Bokmål

Sider 478

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 15 8 1 0 0

Bokomtaler

Intriger og maktkamper fortsetter og fortsatt er det spenning og høy underholdningsverdi. Forrige bok var litt svakere, mens denne har tatt seg opp igjen til en sterk femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Bak en hver vellykket mann står det en forbauset svigermor

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Dette var et menneske" av Jeffrey Archer
 • "Lars O. Bru og havet - roman" av Morten Bjerga
 • "Den som intet våger" av Jeffrey Archer
 • "Ønsk deg ikke for mye" av Jeffrey Archer
 • "Mektigere enn sverdet" av Jeffrey Archer
 • "Kron eller mynt" av Jeffrey Archer
 • "Guds ord" av Kari Hotakainen
 • "Rød himmel" av Simon Sebag Montefiore
 • "Vokteren" av Fiona Cummins
 • "Sårbarhetens kraft - om å finne styrke når du er svak" av Per Arne Dahl
 • "En godt bevart hemmelighet" av Jeffrey Archer
 • "Solguden - thriller" av Ole Kristian Ellingsen
Alle bokanbefalinger for dette verket