Maten

en hjertesak

av (forfatter) og Ingrid Espelid Hovig (forfatter).

Universitetsforlaget 1987 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Hvorfor er mettet fett farligere enn umettet? med hjerte- og karsykdommer. Forfatterne gir tips og oppskrifter på velsmakende og hjertevennlig mat, lettlaget som hele familien har godt av, bl. a. ved å redusere salt- og fettinnholdet i vanlige middagsretter.

Omtale fra forlaget

Hvorfor er mettet fett farligere enn umettet? med hjerte- og karsykdommer. Forfatterne gir tips og oppskrifter på velsmakende og hjertevennlig mat, lettlaget som hele familien har godt av, bl. a. ved å redusere salt- og fettinnholdet i vanlige middagsretter.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1987

Format Heftet

ISBN13 9788200362760

EAN 9788200362760

Språk Bokmål

Sider 159

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket