Mat til sinns

nytelser for minnet og sinnet

av (forfatter), Marcelle Askew (medforfatter) og Therese Myran (illustratør).

Fraiva 2013 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (4 terningkast.)

14 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Gi dine hjerneceller den maten de ønsker, og nyt smaken av et bedre liv!
Lege, livsnyter og forfatter av bestselgeren Mat med mer, Berit Nordstrand, har i sin andre bok skrevet om hvordan du med nydelige smaker og rene råvarer kan spise deg til bedre hjernekjemi. Mat til sinns viser deg enkle matgrep for å få et lettere sinn, gode følelser, glade tanker, skjerpet konsentrasjon og best mulig hukommelse - slik at du kan få mer glede ut av ditt liv.
Nok igjen omsetter Berit forskningsresultater til enkle historier, praktiske mattips og raske hverdagsretter - her får du alt du trenger for å lykkes. Demp stress og uro, og skap lykkekjemi med deilig hverdagsmat til det beste for kropp og sinn!

Bokdetaljer

Forlag Fraiva

Utgivelsesår 2013

Format Heftet

ISBN13 9788299904315

EAN 9788299904315

Språk Bokmål

Sider 215

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 1 0 1 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Mat med mer - hverdagsmat for glede, overskudd og helse" av Berit Nordstrand
  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Jo visst kan Lotta nesten allting" av Astrid Lindgren
  • "Hjernen er stjernen - ditt eneste uerstattelige organ" av Kaja Nordengen
  • "Kokebok for alle - fra boller til burritos" av Anne Gaarder Amland
  • "Sjarmen med tarmen - om et av kroppens mest undervurderte organer" av Giulia Enders
  • "Pippi Langstrømpe går til sjøs" av Astrid Lindgren
  • "Granateplene - en mor-datter-historie" av Sue Monk Kidd
  • "En julefortelling" av Charles Dickens
  • "Vi på Saltkråkan" av Astrid Lindgren
  • "Pelikan-rapporten" av John Grisham
  • "Den lange, hvite skyens land - roman" av Sarah Lark
Alle bokanbefalinger for dette verket