Mangfoldskapitalisme kaster lys over hvordan mangfold kan være lønnsomt i praksis for organisasjoner og næringsliv. Boken retter seg mot de ledere som ønsker å styrke prestasjoner gjennom et sterkere team av kompletterende ferdigheter og mot relevante fagpersoner eller støttefunksjoner.
Mangfold i denne boken går utover de tradisjonelle vink.lingene på kjønn, geografi og kultur som de fleste større bedrifter i dag fokuserer på i mer eller mindre grad. Det mest prestasjonsfremmende av mangfold er kanskje ikke det man kan se, men det som finnes av ulikhet i hodet til hver enkelt i form av kunnskaper, ferdigheter og personlighet. Forfatteren hevder ellers at man må være litt spesiell for å oppnå noe helt spesielt, og han tar oss med på en reise hvor han blant annet argumenterer for at annerledeshet og til og med diagnoser kan være viktige konkurransemessig fortrinn i en bedrift. Boken inneholder en rekke praktiske eksempler på hvordan du som leder kan øke selskapets inntjening gjennom et mer prestasjonsfremmende mangfold i din avdeling eller ditt selskap.
Forlag Hegnar media
Utgivelsesår 2018