Lyd og teater

en innføring

av (forfatter).

Gyldendal akademisk 2003 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken formidler grunnleggende tenkning og erfaringer i forbindelse med lyd i sceniske uttrykk. Lyd og teater blir behandlet i et bredt perspektiv, og temaer som musikkbruk, kontentum og lyddesign blir tatt opp. Forfatteren viser også hvor viktig lyd er i det totale scenebildet. Boken egner seg spesielt for studenter i drama på grunnfags- eller mellomfagsnivå og for elever på dramalinjer i den videregående skole. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Lyd og teater er en innføringsbok, som på en lettfattelig og instruktiv måte formidler grunnleggende tenkning og erfaringer i forbindelse med lyd i sceniske uttrykk. Boken behandler lyd og teater i et bredt perspektiv og tar for seg tema som musikkbruk, kontentum og lyddesign. Lyd og teater viser hvordan lyd er en viktig del av det totale scenebilde og bidrar til større bevissthet rundt lyd i alle typer sceniske uttrykk. Boken utforsker grenselandet mellom lyd og teater, og forteller både teaterhistorie og gir praktiske råd og vink. Lyd og teater egner seg for studenter i drama på grunnfags- eller mellomfagsnivå, for elever på dramalinjer i videregående skole, men også for folk som arbeider i kulturskole, underviser i drama, leder teatergrupper, er interessert i revy, er foredragsholder eller formidler, eller for den som ganske enkelt vil lære mer om teater.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788205307698

EAN 9788205307698

Språk Bokmål

Sider 94

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket