Love 2.0

kjærlighet i nytt lys

av (forfatter) og Odd Eirik Ness (oversetter).

Flux 2013 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I LOVE 2.0 tar Barbara L. Fredrickson oss med på en vitenskapelig rundtur gjennom kroppen på jakt etter kjærligheten. Ikke for å dissekere den, men for å lære oss å bli flinkere til å dyrke den. Fredrickson viser hvordan ny forskning har snudd opp ned på mange av våre vante forestillinger om hva kjærlighet egentlig er. Hun tegner et lettfattelig bilde av hvordan kjærlighet påvirker vår helse, energi og velvære på konkrete, vitenskapelige målbare, og bokstavelig talt livsviktige måter. Deretter bruker hun denne nye kunnskapen til å etablere en rekke konkrete verktøy som vil hjelpe deg å skape mer - mye mer - kjærlighet i ditt liv.
Det er på høy tid å oppgradere synet på kjærlighet. Når du forstår hva som får den til å blomstre, kan du oppleve kjærlighet hver dag!

Bokdetaljer

Forlag Flux

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788292773574

EAN 9788292773574

Språk Bokmål

Sider 294

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Sist, men ikke minst er ekte egenkjærlighet fleksibel og forankret i virkeligheten.

Disse avgjørende kriteriene - fleksibilitet, åpenhet og realisme - er alle fraværende i mesteparten av den positive indre dialogen som foreskrives av selvhjelpsindustrien. Og uten disse essensielle ingrediensene sklir den positive indre dialogen fort over i kald narsissisme som hindrer deg i å knytte helende kontakt med andre mennesker. Den bedøver deg til å tro at mens du har fått ditt eget liv på stell, er det absolutt ikke tilfelle for de fleste andre, og de er derfor knapt nok verdt å kaste bort tiden på. Selvgodhet kan hindre deg i å bli din egen beste venn.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Å føle seg utrygg er [...] det første hinderet for at vi skal oppleve kjærlighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket