Lord Loss

det ligger i blodet

av (forfatter) og Halvor Kristiansen (oversetter).

Damm 2006 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.11 (46 terningkast.)

127 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Grubbs Grady er som tenåringsgutter flest. Etter et stygt pek mot søsteren får han en måneds husarrest, til søsterens skadefro glede. Så vil søsteren plutselig slutte fred, og foreldrene lar ham få slippe husarresten. Verken foreldrene eller søsteren er til å kjenne igjen. De deler en mørk og dyster hemmelighet som Grubbs ikke får ta del i. Snart er hans verden full av mareritt og frykt, lik og demoner.

Omtale fra forlaget

Darren Shan er tilbake med en ny serie, og denne gangen handler det om demoner! Det er egentlig ikke noe spesielt med Grubbs Grady. Bortsett fra at han spiller søsteren sin noen ekle puss i ny og ne, er han stort sett som andre tenåringsgutter. Slik skal det imidlerid ikke forbli ...
Etter et stygt pek mot søsteren får Grubbs en måneds husarrest. Men plutselig vil søsteren slutte fred og foreldrene la ham få slippe. Merkelig ... Og merkeligere blir det, verken foreldrene eller søsteren er til å kjenne igjen. Hva har skjedd? Det virker som de har en hemmelighet som Grubbs ikke får ta del i, noe mørkt og skremmende. Vet de noe som Grubbs ikke vet?
Svaret er ja! Snart er Grubbs' verden ikke til å kjenne igjen. En verden av mareritt og frykt. Av lik og demoner ...
"Lord Loss" er første bok ut i Darren Shans "Demonata"-serie, som blir på ti bøker.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788204123800

EAN 9788204123800

Serie Demonata (1)

Genre Grøssere

Språk Bokmål

Sider 222

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

16 21 8 0 1 0

Bokomtaler

dødsbra bok selv om det er mye blod og gørr. det handler om grubbs grady som lever et helt vanlig liv inntil han gjør et stygt pek på søsteren sin han skjønner ikke hvorfor han får så lang husarrest og at de nesten ikke snakker med han men plutselig forandrer de seg fra og være sure på han til og gi en tottenham trøye. foreldrene skal en plass sammen med gret søsteren hans han skal til tanten sin men han drar fra tanten sin i smug og drar tilbake til huset og fra da av skulle ingen ting bli som før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde hørt mye bra om serien, men det nådde ikke helt opp til forventningene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Dette er ei liste over bøker som finst fleire av i same serie :) Gjer som meg og les den første. Du finn fort ut om dette er noko for deg. Har nett gått gjennom bokkilden.no for å finne ut om det er komt nokre nye i desse seriane. Men nokon er med for å gi info om desse bøkene som er verdt å lese :) Dette er ein peikepinn på kva eg les for tida. Må ordne ny ønskelåneliste til biblioteket her skjønner eg :) Må innrømme at nokon er bedre enn andre, men ramser dei opp likevel så kan du få ditt eige synstpunkt og nokon er på veg til å bli lest her heime :)


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Andre utgaver