Liverpoolkapteiner

ledelse og lidenskap

av (forfatter) og Tony Woolliscroft (illustratør).

Ansnesprod forl. 2016 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

"Liverpoolkapteiner. Ledelse og lidenskap"
For aller første gang åpner samtlige av Liverpool FC (LFC) sine gjenlevende og markante kapteiner seg i ei og samme bok, og forteller sin livshistorie og kapteinshistorie. Det har vært litt av en jakt å få alle i tale, da svært mange av disse er store profiler som sjelden eller aldri gir slike dybdeintervju. Boka er full av til nå ukjente historier fra noen av de største profilene fra engelsk fotball.

"Liverpoolkapteinerer" er ei bok som tar for seg mellomlederen i fotballen, kapteinen, og ser på ledelse, motivasjon, inspirasjon, kommunikasjon, lagbygging og innflytelse. Boka viser hvordan mellomlederen (kapteinsrollen) har endret seg gjennom over 50 år i toppfotballen.

Hele rekka fra managerikonet Bill Shankly sin utvalgte kaptein Ron Yeats hele veien fram til og med Steven Gerrard forteller og deler en reise med kapteinansvaret fra innsida av en av verdens mest populære fotballklubber, som også befinner seg på lista over verdens største merkevarer. Man anslår at det finnes flere hundretusen Liverpool-fans bare i Norge, som har den største offisielle supporterklubben for LFC utenfor Storbritannia og har den største supporterklubben for fotball uansett liga i Norge.

Disse er intervjuet og forteller sin kapteinshistorie: Ron Yeats (sammen med Ian St. John), Tommy Smith (sammen med Chris Lawler), Phil Thompson, Graeme Souness, Phil Neal, Ronnie Whelan, Mark Wright, Ian Rush, John Barnes, Paul Ince, Jamie Redknapp, Robbie Fowler, Glen Hysen, Sami Hyypiä, Jamie Carragher og Steven Gerrard.

Bokdetaljer

Forlag Ansnesprod forl.

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788299837545

EAN 9788299837545

Omtalt sted England

Språk Bokmål

Sider 271

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket