Le Monde diplomatiques miljøatlas

analyser og løsninger

av (redaktør), Philippe Rekacewicz (redaktør), Agnès Sinaï (redaktør), Dominique Vidal (redaktør), Geir Uvsløkk (oversetter), Remi Nilsen (oversetter) og Le Monde diplomatique (utgiver).

Spartacus 2009 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette atlaset fremstiller klodens tilstand og miljøproblemene planeten vår står overfor. De globale miljøproblemene blir analysert, og løsningene som har blitt presentert de siste årene blir vurdert. Boken tar blant annet for seg ekstremvær, klimaflyktninger, biodrivstoff, energiforekomsten negawatt og hvordan byer som New York, Los Angeles, Freiburg og Dongtan forsøker å løse sine miljøproblemer.

Omtale fra forlaget

Gjennom 150 kart og grafer viser denne boka hvilke faktorer som påvirker miljøet mest, og hvor problemene er størst. Disse visuelle framstilingene gir meget nyanserte og ofte overraskende bilder av klodens tilstand. Atlaset inneholder også 42 artikler skrevet av internasjonale miljøeksperter. I første del av boka kan vi lese om hva som truer planeten i dag, i andre del om hva som kan redde den. Kartene og grafene er tegnet på bakgrunn av statistikk fra blant annet FN og EU. De er utformet av kartografer tilknyttet FNs miljøprogram. Utgitt i samarbeid med Le Monde Diplomatique Norge.

Bokdetaljer

Forlag Spartacus

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788243004603

EAN 9788243004603

Språk Bokmål

Sider 96

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket