Kontraster

beretning om et mangfoldig liv

av (forfatter).

Aschehoug 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Erik Dammann startet den internasjonale bevegelsen Framtiden i våre hender etter å ha hoppet av en suksesskarriere som reklamemann. Han startet også forskningsprosjektet Alternativ Framtid og Forum for Systemdebatt. I tillegg har han skrevet 15 bøker, vært høvding på en sydhavsøy, rodd til København, haiket rundt på Cuba og vært på kidnapperjakt i India. Med humør, selvironi og alvor gir Erik Dammann et bilde av en mann som alltid har gitt alt, enten det gjaldt et samfunnsprosjekt eller en familieekspedisjon. Han forteller om suksessene og nedturene, og om det som for han er det gode liv. Men først og fremst er dette en beretning om en usvikelig tro på menneskets frihet og muligheter. Har personregister.

Omtale fra forlaget

Mange har hørt om Erik Dammann, men få kjenner til hans mangfoldige liv i hele dets bredde. De fleste vet at han startet alternativbevegelsen «Framtiden i våre hender». Men at han har skrevet 15 bøker som omfatter alt fra eventyr og livsfilosofi til politiske debattbøker, eller at han og kona som 60-åringer har rodd til København, haiket rundt på Cuba og vært på kidnapperjakt i India - det er ikke fullt så kjent. Med humør og selvironi tegner Erik Dammann i denne boken et bilde av en mann som alltid har gitt alt, enten det gjaldt et samfunnsprosjekt eller en familieekspedisjon. Han forteller om suksessene og om nedturene, og om det som for ham er det gode liv. Men først og fremst er dette beretningen om en usvikelig tro på menneskets frihet og muligheter og et forsøk på å leve bevisst ut fra et konsekvent verdisyn.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788203232459

EAN 9788203232459

Omtalt person Erik Dammann

Språk Bokmål

Sider 409

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

... dette prosjektet som en siste sjanse til å få satt behovet for kursendring på dagsordenen, i en situasjon hvor visjonen om en menneskelig fremtid var i ferd med å drukne i konkurransen om penger, moter og trender, og hvor folk flest syntes å godta at fremtiden ikke lenger skal ligge i våre hender, men styres av internasjonale kapitalinteresser og deres institusjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket