Kode D

Éditions Nakuona forlag 2023 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Etter suksessen med hans tidligere roman "Flukten og Etter", leverer Jean-Luc Doumont en ny spennende thriller.
Etter å ha jobbet som journalist og sjefredaktør i flere medier i Quebec, er han nå kommunikasjonsstrategi i firmaet sitt, DOUMONT 360.

New York, 1.januar 2020 ved midnatt. CNN lanserer sin andre non-stop-nyhetskanal, CNN2. Et øyeblikk senere vises et svart bilde på alle skjermer rundt om i verden. Veldig raskt, CyberCaliphate, en gruppe av jihadist hackere, hevder at de er ansvarlige for dette cyberangrepet.

Samtidig, i Belgia, er russere arrestert i hjertet av Brussel med datautstyr for å orkestrere et cyberangrep mot TF1 og LCI, i Frankrike.

Mens de avslutter en tidligere undersøkelse nær Times Square, bestemmer Clark Thompson og Clara Lee seg for å dra til CNN for å forstå omfanget av dette angrepet.

De møter CIA-agentene Don Clemento og Aline Helia, som de vil gjennomføre en etterforskning med fra New York, til Washington, til Belgia! Og hva med russerne oppi alt dette? Er de medskyldige eller ikke?

Forlag Éditions Nakuona forlag

Utgivelsesår 2023