Kobra

av (forfatter) og Elisabeth Bjørnson (gjendikter).

Gyldendal 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (14 terningkast.)

32 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I 2011 blir det inngått en av topphemmelig avtale i Det hvite hus. Kokainindustrien skal knekkes, og mannen som skal lede det hele er tidligere sjef for CIAs avdeling for spesialoperasjoner, Paul Devereaux, også kjent som Kobra. Kokainkartellet blir påført det ene tapet etter det andre, og det fører til en jakt på mulige forrædere innad i kartellet, der også uskyldige blir rammet.

Omtale fra forlaget

Ny internasjonal thriller fra Frederick Forsyth.

En utmagret tenåringsgutt dør alene i en møkkete krok av en fraflyttet boligblokk. Han har ingen anelse om at det skal bli startskuddet til en verdensomspennende aksjon. Og hvis han hadde visst det, ville han ha vært fullstendig likeglad. Det er det narkotikamisbruk gjør med unge sjeler.I 2011 blir det inngått en topphemmelig avtale i Det hvite hus. Kokainindustrien skal knekkes. Mannen som blir valgt til å lede aksjonen, er tidligere sjef for CIAs avdeling for spesialoperasjoner, Paul Devereaux, også kjent som Kobra. Som sin nestkommanderende velger han den eneste som noensinne har overlistet ham, vietnamveteranen og «tunnelrotten» Cal Dexter.Aksjonen er omhyggelig planlagt, og kampen føres på flere fronter ? i luften, til vanns og til lands. Kokainkartellet påføres det ene tapet etter det andre. Det fører til en intens jakt på mulige forrædere innad i kartellet, der også uskyldige går med i dragsuget. Kartellets kunder begynner å miste tålmodigheten, og det utløses til slutt full bandekrig på flere kontinenter.Frederick Forsyth ble verdenskjent da han utga sin første thriller, Sjakalen (norsk utgave 1971), som i dag regnes som en klassiker. Gyldendal har siden utgitt samtlige av hans bøker.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788205405394

EAN 9788205405394

Genre Thriller

Språk Bokmål

Sider 339

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 8 5 1 0 0

Bokomtaler

Dette var ei bok etter mitt hjerte. Slike bøker "racer" jeg gjennom og blir gående å tenke veldig på dem etterpå. Så må jeg lese den på nytt i et helt annet tempo. Kjempespennende var den. Blir nok en av mine favoritter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Paul Devereaux var ingen politiker. Det var derimot Jonathan Silver. Han visste at i politikken er det ikke virkeligheten som teller. Det som teller, er det som fremstår som virkelig for de lettlurte. Og det som fremstår som virkelig, blir markedsført av mediene og kjøpt av de lettlurte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Drapslisten" av Frederick Forsyth
 • "Fjernkontroll" av Andy McNab
 • "Den serbiske morder" av Leif Davidsen
 • "Et stort og kaldt hjerte" av T. Jefferson Parker
 • "Det fins ikke slanger i Irland - ti noveller" av Frederick Forsyth
 • "Dødens engel" av Jack Higgins
 • "Ingen forsikring mot mord" av Sara Paretsky
 • "Småfolkets forsvarer" av T. Jefferson Parker
 • "Veteranen" av Frederick Forsyth
 • "Dobbeltspill" av Frederick Forsyth
 • "Guds knyttneve" av Frederick Forsyth
 • "Forhandleren" av Frederick Forsyth
Alle bokanbefalinger for dette verket