Kjærlighet, oliven og timian

av (forfatter), Fanny Bergenström (forfatter), Fanny Bergenström (illustratør), Irene Inman Tjørve (gjendikter) og Ingrid Espelid Hovig (medforfatter).

Gyldendal fakta 2008 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.62 (8 terningkast.)

32 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder mer enn 250 oppskrifter på gode og sunne måltider. Har minileksikon, enkel ernæringslære og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Kjærlighet, oliven og timian er en inspirerende kokebok som handler både om smaksopplevelser og om helse.

Kjærlighet står for omtanke og matglede ? å velge de beste råvarene for å gi oss selv og andre best mulig mat. Oliven står for det sunne middelhavskjøkkenet med olivenolje og duft av rosmarin og solmodne tomater. Timian står for krydder som gjør maten spennende, vakker og helsebringende.
Boken inneholder over 250 oppskrifter på lekre og sunne måltider. Kjærlighet, oliven og timian er en bok fylt med matglede for kropp og sinn.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788205388314

EAN 9788205388314

Språk Bokmål

Sider 286

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 7 0 0 1 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Hvis man skal tro grekerne, så blir man gammel og vis av å spise yoghurt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

32 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Matbøker til pur glede - for gane og øyne.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "God mat" av Anna Bergenström
  • "Under valnøttreet - de beste råvarene, retter fra hele verden" av Anna Bergenström
  • "Bønner og linser - en kokebok med italienske klovner og indiske møll" av Camilla Jensen
  • "Veien blir til mens du går" av Ferdinand Finne
  • "Reisen til Portugal" av José Saramago
  • "Slemme barn" av Knut Nærum
  • "Glade dager med den nakne kokken" av Jamie Oliver
  • "Lykke i Piemonte - en mat- og vinreise" av Klaus Hagerup
  • "Kilden i Provence" av Marcel Pagnol
  • "En historie om lesning" av Alberto Manguel
  • "Biblioteket om natten" av Alberto Manguel
  • "Et landskap av umulige lengsler" av Anuradha Roy
Alle bokanbefalinger for dette verket