Kampen om Gud

hva skal vi tro?

av (forfatter) og Odd Eirik Ness (oversetter).

Flux 2015 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Troen er i trøbbel. Den angripes fra militante ateister med Richard Dawkins i spissen på den ene siden, og religiøse fundamentalister på den andre. Kan Gud gjenoppstå som en meningsfull størrelse i vår skeptiske tid? Ja, sier Deepak Chopra. Tiden er moden for at åndelighet kan ta tilbake rollen den er ment å fylle: gi oss kunnskap om og innsikt i en høyere virkelighet.
I Kampen om Gud tar Chopra et oppgjør med Dawkins' ensporede ateisme. Han gir praktiske pekere på veien mot en Gud som betyr noe. Og hva slags Gud er det? Ifølge Chopra er Gud selve kilden til menneskelig bevissthet. Ikke-tro blir dermed første steg på veien som leder til tro, og derfra til visshet om en Gud som angår oss alle. Kampen om Gud viser hvordan Gud kan bli virkelig i ditt og mitt liv.
Gjennom de siste tre tiår har Deepak Chopra inspirert millioner av mennesker med sine innsiktsfulle utgivelser. Han har skrevet over 80 bøker. 22 av dem har havnet på New York Times bestselgerliste.

Bokdetaljer

Forlag Flux

Utgivelsesår 2015

Format Innbundet

ISBN13 9788292773697

EAN 9788292773697

Språk Bokmål

Sider 279

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket