Justin Bieber

First Step 2 Forever, My Story

av (forfatter).

Harper 2010 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 4.30 (10 terningkast.)

23 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Harper

Utgivelsesår 2010

Format Hardcover

ISBN13 9780007395934

Språk Engelsk

Sider 224

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 1 0 4 1 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

...livsviktige saker som å passe på at jeg ikke spiser pizza samme dag som vi skal ha konsert (Sangere bør visst ikke få i seg melkeprodukter før en konsert...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

<<Hvordan begynte du med dette?>> <<Hvordan holder du beina på jorda?>> - Jeg er omringet av supersmarte, supertalentfulle og uhyre snille mennesker som er glad i meg og passer på meg hele tiden, hele veien. De sørger for at jeg ikke glemmer hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal. Og de lar meg ikke oppføre meg på hvilken måte som helst. Suksessen jeg har oppnådd, har jeg fått fra Gud og gjennom menneskene som er glad i meg og støtter meg, deriblant fansen min. Hver eneste en av dere løfter meg hakket høyere opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis det finnes en masete liten unge i livet ditt - en lillebror eller en unge du sitter barnevakt for - som har lyst til å lage lyd og late som han spiller musikk, så håper jeg du holder ut. Fordi det kommer en dag da han ikke leker mer. Han kommer til å spille. Unger må få lov til å gjøre ting de ikke er gode til. Hvordan skal de ellers lære? Og når vi først er i gang, så må du tillate deg selv å gjøre ting du ikke er så god til. Ikke heng deg opp i hva andre mennesker synes om hva du gjør. Tør å være dritdårlig.. Hvis vi bare driver med det vi er gode til, lærer vi aldri noe nytt. Tenk på alle de store mulighetene i livet som vi går glipp av fordi vi er for feige til å prøve dem ut, og fordi vi er redd for å tape ansikt. Drit i haterne som ikke har noe bedre å gjøre enn å gjøre narr av folk som er modige nok til å stille seg lagelig for hugg. Kom deg ut av komfortsonen og gi jernet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enkelte mennesker har behov for å føle seg store, og den eneste måten de kan gjøre det på, er ved å hakke på noen som er mindre enn dem. (...) Hvis noen snakket stygt om vennene mine eller moren min, så lot jeg dem få vite det ikke var kult.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Bibelen står det at <<alt virker sammen til det gode>> hvis du elsker Gud, men det er stunder da det ikke føles slik i det hele tatt. Stunder da du tenker: <<You, Gud! Dette er bare rot. Kan du følge med litt på hva som skjer her nede?>> Kanskje det å tro er evnen til å chille'n og ha tillit til at noen der oppe har lagt settlisten på riktig vis? Kanskje det er når du slapper helt av i forhold til hva som enn måtte dukke opp på din vei, at åpenbaringen virkelig viser seg, og at selv de vonde stundene kan snu og bli til velsignelse for deg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "100% Justin Bieber - den uoffisielle biografien" av Evie Parker
  • "Fortellingen om Justin Bieber - gutten som erobret verden med sin fantastiske stemme" av Lena Simone Jensen
  • "Det er nå det begynner" av Justin Bieber
  • "Gjør-det-selv" av Jeff Kinney
  • "Tause skrik" av Arne Svingen
  • "Brakkesyke" av Jeff Kinney
  • "Siste stikk" av Jeff Kinney
  • "Smaragdgrønn - kjærlighet til alle tider" av Kerstin Gier
  • "Den brutale sannheten" av Jeff Kinney
  • "En djevel i Prada" av Lauren Weisberger
  • "Rodrick ruler" av Jeff Kinney
  • "Hundedager" av Jeff Kinney
Alle bokanbefalinger for dette verket