Jordbane

av (forfatter) og Kirsti Vogt (oversetter).

Gursli Berg forlag 2025 E-bok

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Vinner av Booker-prisen 2024 En New York Times og Sunday Times bestselger En gruppe astronauter på den internasjonale romstasjonen samler inn meteorologiske data, gjennomfører vitenskapelige eksperimenter og tester menneskekroppens begrensninger. Men først og fremst observerer de. Sammen ser de på sin tause, blå planet, kretser rundt den seksten ganger, virvler forbi kontinenter og glir gjennom årstider, studerer isbreer og ørkener, fjellenes topper og havenes dønninger. De er vitne til uendelig, enestående skjønnhet i løpet av en dag. Menneskelivets skjørhet fyller samtalene deres − frykten, drømmene. Enda så langt unna jordkloden de er, har de aldri følt seg mer som en del av den, eller ønsket sterkere å beskytte den. Britiske Samantha Harvey er forfatter og lektor i kreativ skriving ved Bath Spa University. Hun har gitt ut fem romaner og en sakprosabok. Handlingen i Jordbane (2023), hennes seneste utgivelse, er lagt til den internasjonale romstasjonen som går i bane rundt jorden.

Forlag Gursli Berg forlag

Utgivelsesår 2025

ISBN13 9788284320410

EAN 9788284320410

Du vil kanskje også like

• "Fagre nye verden" av Aldous Huxley
Alle bokanbefalinger for dette verket