Jegeren Fridtjof Nansen

av (forfatter).

Gyldendal 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Etter forfatterens mening var det ikke minst Nansens bakgrunn som jeger og friluftsmann som gjorde de oppsiktsvekkende bedriftene mulig. Det var lysten til å jakte som førte ham inn i vitenskapen og polarferdene, som skapte hans berømmelse og store gjennomslagskraft. Med dette som utgangspunkt er denne biografien skrevet. Forfatteren har funnet fram til nytt stoff og han lar Nansen selv komme til orde. Med litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Spennende biografi om nasjonalhelten Fridtjof Nansen .; for alle jakt- og historieinteresserte. Det er skrevet mye om Fridtjof Nansen, men ingen har for alvor tatt ham for seg fra jegerens synsvinkel. Nansen var nemlig en svært ivrig jeger, og det var først og fremst bakgrunnen som jeger og friluftsmann som gjorde hans senere oppsiktsvekkende bedrifter mulig. Jaktlysten var så sterkt til stede hos ham livet igjennom at den går som en tråd gjennom hele hans virke. Biografien tar for seg denne viktige siden av Nansens liv. Den er spekket med gode jakthistorier og kunnskap om våpen, jegere og friluftsliv i forrige århundre. Svein Solli er tidligere redaktør i Våpenjournalen og for tiden fagredaktør i magasinet Jakt.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788205307148

EAN 9788205307148

Omtalt person Fridtjof Nansen

Språk Bokmål

Sider 252

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket