I.N.V.U. 1

i envy you

av (forfatter), Kang Won Kim (illustratør) og Susanne Finstad (gjendikter).

Mangismo 2005 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en historie som forteller om fire tenåringsjenter og deres opplevelser med venner, forelskelser, problemer og prøvelser. 16 år gamle Seys verden blir snudd på hodet når hennes egoistiske mor forteller at hun skal flytte til Italia for å skrive ferdig romanen sin. Sey må dermed bo hos venninnen hennes Meja og hennes ekle sønn Terry. Ikke akkurat Seys drøm om et liv, men hun har ingen andre muligheter. Men så viser det seg at Terry i virkeligheten er en jente, og at hun i tillegg er forelsket i den samme læreren som Sey liker. Enda mer komplisert blir det når Sey møter en annen gutt, Siho, som egentlig er sammen med hennes venninne Ria. Siho er nemlig forelsket i Sey.

Omtale fra forlaget

Kan du lese fra høyre mot venstre? Manga er det japanske ordet for tegneserie, og Japan er det landet i verden hvor det utgis flest tegneserier. Men manga er også blitt populært i USA og Europa. Manga skiller seg ut fra vestlige tegneserier - historien leses nemlig fra siste side og fremover, altså fra høyre mot venstre. Koreanerne kaller tegneseriene sine manhwa, og disse minner sterkt om japanske manga. Den største forskjellen er at manhwa leses fra venstre mot høyre som vi er vant til her hjemme. Det nystartete skandinaviske forlaget Mangismo skal i høst gi ut syv nye manga og manhwa-serier. Seriene er i forskjellige genre - alt fra action til romantikk - og passer for ulike aldersgrupper. På omslaget går det frem hvilken målgruppe serien er beregnet på Mangismos bøker oversettes direkte fra japansk, og bøkene lanseres i Norge, Sverige og Danmark. Vil du vite mer om manga eller høstens nye serier, logg deg inn på Mangismos hjemmeside. Der finner du også et diskusjonsforum og kan delta i konkurranser. www.mangismo.com Den første boken i Manhwa serien, I.N.V.U, kommer ut denne 16. september denne høsten. 16-årige Seys verden blir snudd på hodet når hennes egoistiske mor forteller at hun skal flytte til Italia for å skrive ferdig romanen sin. Hun har ordnet det slik at Sey skal bo hos venninnen hennes, Meja, og hennes ekle sønn, Terry. Ikke akkurat det Sey ville kalt et liv, men hun har ingen andre muligheter! Sey har det travelt. Hun har nemlig bestemt seg for å tjene sine egne penger, så hun leter etter en deltidsjobb. Men hun må også gå på skolen, samt gi ekstratimer. I tillegg er hun hemmelig forelsket i klasseforstanderen sin, Hajun Cho. Og hun blir helt sjokkert når hun finner ut at Terry i virkeligheten er en jente, og at hun kjenner Hajun Cho godt ... VELDIG godt. Samtidig begynner Seys venninne å gå ut med Siho - en merkelig fyr som alltid er sammen med de småkriminelle. Sey blir glad når Siho skaffer henne en jobb på en bensinstasjon. Helt til hun finner ut at hun er nødt til å gå på rulleskøyter. Hun har aldri stått på rulleskøyter i hele sitt liv! Når Sey blir syk kommer Siho med medisin til henne. Er han på vei til å bli forelsket i Sey ...?

Bokdetaljer

Forlag Mangismo

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788763960045

EAN 9788763960045

Genre Romantikk Manga

Språk Bokmål

Sider 179

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Denne listen inneholder 100 utvalgte tegneserier som ingen av oss har lest/fullført før, og som vi av ulike grunner finner verdt å bruke tid på, i håp om å få et større og grundigere innblikk i tegnseriens sfære. Rekkefølgen er i utgangspunktet tilfeldig, men bøkene vil rangeres etterhvert som vi får lest dem.


Godt sagt! (3) Varsle Svar