Ikke se deg tilbake

en ukjent venter i mørket

av (forfatter) og Astrid Martinussen Almaas (gjendikter).

Schibsted 2009 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Casey McDaniels venninne Linda blir funnet drept i sitt eget hjem. Under rettssaken vitner Casey mot Lindas ekskjæreste, men til hennes store forferdelse blir han frifunnet. Casey prøver å gjenoppta sitt vanlige liv etter rettssaken, og går ut med den sjarmerende advokaten Lincoln Tyndall. Men etter hvert oppdager hun at noen holder øye med henne, og hun mottar flere trusler. Politiet kan ikke hjelpe henne, så Casey tar saken i egne hender. Snart innser hun at fortiden er i ferd med å innhente henne.

Omtale fra forlaget

Casey McDaniel arbeider som pasientombud ved et stort sykehus i Sussex, Delaware, og hun er vant til å hjelpe kvinner som har vært utsatt for vold i hjemmet. Men hun klarer ikke å redde venninnen Linda, som blir funnet drept i sitt eget hjem. Under rettsaken vitner Casey mot Lindas ekskjæreste, men til hennes store forferdelse blir han frifunnet. Etter rettsaken forsøker Casey å gjenoppta sitt vanlige liv, og hun begynner å gå ut med den sjarmerende advokaten Lincoln Tyndall. Men etter hvert oppdager hun at noen holder øye med henne, og hun mottar flere trusler. Når politiet forteller at de ikke kan hjelpe henne, bestemmer Casey seg for å ta opp jakten på forfølgeren. Men det skal vise seg å bli et farlig spill. For Casey trues ikke bare av en ukjent forfølger - hun hjemsøkes også av fortidens mareritt...

Bokdetaljer

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788251638715

EAN 9788251638715

Serie Hunter Morgan (1)

Genre Spenning

Omtalt sted Delaware

Språk Bokmål

Sider 379

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket